måndag 14 oktober 2019

Inredning 1920tal

Design och tillverkning av fronter, handtag, ben till Ikeas vanligaste stommar. Nordens största nätbutik för heminredning på nätet. Shoppa online till bra pris!


Följ med till en nära nog orörd 20-talslägenhet i Stockholm renoverades från grunden. Inspireras av bilderna här!


StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder från.

Stilar: Nyklassicism, Swedish grace, Art deco. Välkommen till Sekelskifte och vår klassiska inredning för sekelskifteshem.


Det är många faktorer som spelar in och påverkar oss när vi ska välja tapet. Hemmet är utgångspunkten för vårt välmående, här bor, lever och är vi. Det tidstypiska träfönstret är smäckert. Close Felaktigt användarnamn eller lösenord!


Nyheter, händelser eller ovanligt bra saker. Bort med alla historiska stilar och istället hyllades den rena formen. Räta vinklar, släta ytor och.

Har tittat på hus i helgen, igen. Har insett att jag tycker 20-talshusen jag tittat på är finast.


Så jag samlar lite 20-tals bilder också i. Bostadssurfandet går vidare, söndag och Magasinet i högsta hugg över en tekopp. Jag hittade ett sånt fint renoverat 20-talshus som jag bara måste spara i. Vita kakel i halvförband är både enkelt och klassiskt som det är här!


Vi har sorterat upp våra tapeter efter årtal så att du enkelt kan se vad som kanske suttit i just ditt hus. Badrumsdrömmar är bloggen för dig som älskar badrum. Stiliserade blommor och ränder med regelbunda ornament. Förebilderna hämtades från antikens Rom och.


Visst är funkisstilen fin, både på hus och i inredning. Det var årtiondet då vi ville dansa, leva livet och utmana med ett vågat mode.


Hos Gysinge hittar du material och inredning som gör att det känns som hemma. Kläderna, musiken, dansen och drycken. Just nu pågår operation tavelvägg hemma hos mig. Vardagsrummet är under omgörning – för att skapa mer förvaring – så allt har bytt plats.


Lyssna på tidsålderns musik. Din webbläsare har inte stöd för uppspelning av ljud. De ger mycket inredning direkt, säger Erica.

Ska du på fest med tals kläder eller Gatsby tema? Här har vi ett stort utbud av klassiskt tals mode med klänningar, kläder och frisyrer som gör dig redo. Tänk lyxigt festklirr i glasen, palmer i kruka. Ikatmönstrad kudde, 8kronor, Dis inredning.


Inredning från Marrakech: Kelim, kuddar och mysinredning. Vi är två systrar med ett brinnande intresse för dansk inredning och design som håller till på västkusten.


Här samlar vi det som vi tycker är. Euroflorist rabattkod - Blommor för alla tillfällen hos Euroflorist. Nu har äntligen glasverandan fått en upprustning här hemma.


Väggar och fönster har målats med linoljefärg. Den eklektiska inredningsstilen från 20-talet är trendig igen.


Glöm allt som har med modernt och minimalistiskt att göra och satsa på de dekorativa detaljerna i. Här hittar du numera inte enbart inlägg om inredning utan även om organiserande och effektivitet. Denna pin hittades av Jenny Rüter.


Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.