torsdag 21 november 2019

Måla furutrappa utan att slipa

Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Stort sortiment inom möbler, inredning och köksartiklar till oslagbara priser. Det råder delade meningar om vilken färg som är den bästa att måla med.


Har inte heller för avsikt att slipa så mycket, utan kör med målartvätt. I samband med att jag målade om väggarna i vardagsrummet fick jag för mig att även måla om våran tv-bänk i samma färg som väggen.


Projektet med att budgetrenovera vår gamla furutrappa med brun.

De skulle inte ha målat hela utan spaljen och. Någon som målat om en lackad furutrappa ? Sedan är det "bara" att måla trappan med valfri.


Tack vare lång öppentid flyter den dessutom ut på ett sätt så att du lätt kan efterstryka utan att. Slipa med fint slippapper. Tycker du – som många andra – att det är ett mycket ansträngande, tråkigt och tidskrävande arbete att slipa bort all lack i trappan och lackera den på nytt?


Väljer du att måla trappan? Det tar dig endast ett par dagar att fräscha upp trappan så att den blir snygg igen. Till arbetet behövs några få maskiner.

Inomhus - Måla tidigare laserade eller lackade trappor och räcken. Denna bruksanvisning gäller vid täckmålning av tidigare laserade eller lackade trappor och. Ska jag måla min furutrappa.


Det bästa av allt är att om du skurar nu så ligger alla behandlingsmetoder öppna i framtiden utan att behöva slipa. Den bästa ansiktslyftningen för en sliten trappa är att slipa och måla den. Det betyder inte att den är svagare än en tyst, utan bara att. Det är bara att ge sig på sisyfosarbetet att slipa ner.


Måla lackad trapp Vi har två fula furutrappor i vårt. Det håller bra vid normalt slitage utan ytterskor. Nu ville jag inte ha det helvitt utan lite antikvitt. Så det var inte att doppa.


Att måla på klarlackade ytor,blir inte bra. Förutom färg och tålamo behövs en hel del kunskap. Då kan du skrapa rent utan att repa träet!


Du kommer att märka att slippappret lätt beckar igen om du slipar målade eller lackade ytor. Måla ett par tre brädor åt gånger från. Men ett oljat golv bör du slipa.


Var noga med att använda samma system och glöm inte. Måla furutrappa Hej har en innomhustrappa i.

Vi rekommenderar att du efter tvätt med målartvätt slipar ner den lack som idag sitter på er trappa. Spackla, slipa och måla är sen moment som ger resultatet, den så gott som nya trappan! Det är inte tillåtet att annonsera på Viivilla. Jag började med att slipa trappan.


Jag använde sandpapper med 1eller 180. I de flesta fall behöver du inte slipa ytan utan rengöring räcker. Vissa ytor kan dock vara i behov av en mattslipning.


Kontrollera i så fall att det finns möjlighet att slipa trappstegen helt plana. Använd en mattkniv med krok och skär utan att skada.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.