fredag 1 november 2019

Meny åtellet norrtälje

Fjordlaxtartar Havtorn, rättika, krasse. Hotellet har rum, enkelrum o. Kantareller Toast, Grisslehamnsost, kummin. I Kärlekuddens restaurang, vår meny under veckan är vällagad och varierad.


Vår frukostbuffé är öppen även för dem som inte bor på Åtellet.

Måste vara Norrtäljes bästa restaurang. Med generösa öppettider och exceptionellt läge kan vi erbjuda en varierande meny som passar både de om har bråttom och de som.


Här möts mat, drinkar och musik i en härlig miljö mitt på Stora torget i Norrtälje. På menyn hittar ni klassiska rätter med spännande och kreativa inslag. Inga dolda avgifter, boka online! Varmt välkommen till Piren, endast minuters gångavstånd från Norrtälje stad.


Jämför priser och läs omdömen.

Byter meny ofta och försöker alltid sträva efter. Er om Ni har tänkt ut menyn som. Kärleksuddens restaurang i Norrtälje erbjuder en hemtrevlig atmosfär och fantastisk utsikt mot Östersjön. Vårt utmärkta kök serverar dagensrätt och sommartid.


Torsdag - Ärtsoppa, Pannkaka med sylt och grädde. Stekt fisk med örtmajonnäs och potatis - Lasagne al Forno eller Moussaka. Vegetarisk pasta bolognese.


Restaurangen har stängt tillsvidare på grund av byggnation på kajen. Vi återkommer så fort vi har mer information att ge och hoppas naturligtvis att vi snart ska.


Norrtäljes nya centrum för skräddarsydda nöjen, goda luncher, festvåning, mobergsbar och catering. Förutom hela vår härliga a la carte meny så erbjuder vi även Schnitzel som helgtips idag. Tellet I Norrtälje AB, Norrtälje.


Under fliken övriga menyer finner du våra menyer. Tanken är att återskapa en del av den karaktär som präglade Norrtälje vid den.


Hitta restaurangrecensioner, meny, priser, och öppettider för restaurangen på TheFork. Välkommen Meny : Pizzor: Alla pizzor serveras med origano: 1.

Frukostbuffé Gäster är varmt välkomna till vår. Roslagens hjärta, precis vid Norrtäljeåns mynning. Med skärgården och havet på simavstånd och storstaden på pendelavstånd.


Spara upp till 75% på boende. Topp-priser när du bokar online! Karta och vägbeskrivning Öppet idag 12:- 21:00. Burgare, dumplings eller creme brulee? Vi har något för alla smaker! Bläddra ner i vår meny för att hitta just dina favoriter. Restaurangbolaget i Norrtälje AB är ett mindre aktiebolag med anställda. Vi komponerar menyn efter ditt önskemål. Detta är en restaurang som ligger på Kyrkogatan i Norrtälje. Mer info Uppdatera grunddata.


Stefan Johansson was eating tapas at La Takatak. Blev inte mätt på Åtellet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.