söndag 1 december 2019

Kantsten höjd

Brett sortiment av kantsten. Stilrent och elegant - Se produkter och läs mer! Plattor, marksten, murar m. Att sätta kantsten gör du i ett fåtal steg.


Följ vår guide för att sätta kantstenen stabilt och snyggt.

Beställ kantsten och ditt material på stenbolaget. Villagator typ A, höjd, 1mm. Garageinfarter typ R, höjd mm. Busshållplatser typhöjd 1mm. Den mest använda kantstenen för trottoarkanter. Kvaliteten gör att stenen klarar av.


Dessa kantstenar är väl anpassade för de flesta lätt trafikerade ytor som bland annat parkeringsplatser och infarter.

Utläggningskärra - Verktyg och tillbehör. Kantstöd Typ C Höjd mm. Begagnad gfkantsten rak. Sätt kantsten på bredden eller på höjden, längs planteringar och rabatter, så hindrar du jord.


Gräskantsten, Låg kantsten. Höjd : cm: Tjocklek: cm: Vikt per styck: 2kg: Ursprungsland: Kina: Leveransinformation: Ytterligare information finns i. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Höjden på linjen bör vara minst millimeter och vara avfasad mot kanterna.


Granit med goda tekniska egenskaper är ett föredömligt material som uppfyller de krav som ställs på en kantsten. Enkel slät kantsten som kompletterar dina släta plattor.


Standardhöjden på en kantsten är tolv centimeter, som på Sydöstra vägen. Efter hand som ny asfalt läggs på körbanan minskar höjden. Lämplig för trottoarer, torg, gågator, vägar och liknande. Specialprodukt för tunnel, men kan även användas som bredare kantsten ute i det fria.


Gräv lite bredare och djupare än kantstenen. Lägg ut stenen en efter en med bruk emellan.

Trädgårdskantstödet från S:t Eriks är en lättarbetad och smidig kantsten. Det är anpassat för avgränsning av gräs- och planteringsytor i trädgårdsmiljö. Bender Slät kantsten gör en vackert anlagd rabatt eller trädgårdsgång ännu vackrare.


Den lyfter fram utan att ta över, därför finns det plats för den i alla. Används för avgränsning av gräs- och planteringsytor i trägårdsmiljö. Gräv ner kantstenen i marken och fäst.


Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Smågatsten Flisby i full höjd används till alla tänkbara ytor, som. Storgatsten Flisby används vanligtvis som kantsten men även till ytor och murar.


Eftersom vi inte gjorde färdigt alla kanterna ser vi skillnaderna tydligt. Bilden visar hur det blir utan kantsten ! Mått: Längd 46cm, höjd 11cm och 13cm djup. Gjutformen är tillverkad av plast och är.


Vi kan även såväl erbjuda andra storlekar på gat- och kantsten som en rad olika variationer av portugisisk granit. Detta för att allt sjunker ner i framtiden och sätter sig och genom att ta höjd för detta redan i det här läget får du en fin, stabil bädd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.