onsdag 18 december 2019

Kasse med dragkedja

Ta med en rejäl shoppingbag så att du får med dig dina fynd hem från affären. Här hittar du rymliga kassar som tål att. Med våra kassar och tygväskor blir din sortering och förvaring enkel. IKEA hjälper dig att skapa omedelebar ordning bland alla saker som dyker upp.


Plastpåsarna är slitstarka och passar alla möjliga ändamål. Fräsch tygkasse i kraftigt material med dragkedja för förslutning och förvaringsficka på insidan.

Liberalerna logo mitt fram. Bärkasse i polypropen med dragkedja. Enkel att förvara eftersom den kan vikas ihop helt platt. Praktisk både för shopping, stranden och förvaring.


Våra snygga lunchväskor med fyndiga budskap är storleksmässigt anpassade efter lunchlådan. Köp dina väsk-favoriter online eller i butik. Handla enkelt och smidigt online via vår webbshop men tveka inte att höra av dig med frågor om utformning av din kasse så att den passar just ditt.


En plastkasse är ett ekonomiskt och praktiskt val av kasse som tål kraftig väta till skillnad från papperspåsen.

Välj mellan modeller med en exklusivare känsla. Förvara dina saker säkert på båten, i stugan eller i garaget! Igår kväll tog jag tag i något jag tänkt göra länge, men som inte blivit av, att sy en väska med insydd ficka med dragkedja.


Väskan har en avtagbar kasse i polyester som fästs med tryckknappar. Det finns ett bra klipp på hur. Påsen har två mobilfack och ett mindre innerfack med dragkedja. Vi ska åka iväg över en helg och behöver kunna packa bilen praktiskt.


Rymlig beach bag i tyg med dragkedjeförslutning. Bred bomullskasse med långa handtag och bottenbälg som ger kassen extra rymd. Pris 2kr Non Woven Bag Bring. Bomullskasse som kan vikas ihop med dragkedja så att den tar.


Jutekassar med tryck är ett bra val för dig som söker en rejäl kasse med en lite oborstad. Non-woven- kasse med dragkedja.


Vi erbjuder ett brett utbud av kassar med tryck och väskor med tryck Väskor med tryck och kassar med tryck ger er en långsiktig marknadsföring. Liten kasse i brun skinn med två långa handtag. Fack med dragkedja bak invändigt och utvändigt samt mobilfack.


Passa på att fynda redan idag! Kassen har medellånga handtag och finns i flera trevliga färger.

Härlig gul och fin kasse med minion motiv. Vi har kassar av alla sorter. Kasse, en rolig kasse med kul text -My other bag is a prada. En kasse med kul text att ge bort.


Vik kassen på mitten med avigan utåt. Sy sidsömmarna på både inner- och ytterkassen. Sy dragkedja och foder i virkad väska. Beställ tygkassar med eget tryck på hos oss på TUPP.


RePet kasse av återvunnet material med tryck. Tygkasse Maxi Prisvärd kasse med bälg Från 20.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.