torsdag 19 december 2019

Kattnät transparent

Fri frakt från 4kronor. Europas ledande djuraffär på nätet! Handla smart online och spar!


Cat Protect kattnät från Trixie är ett transparant skyddsnät för balkonger, terasser fönster eller dörrar. Transparent kattnät för säkring av balkonger och fönster. Har testats för skadliga ämnen, UV- och vädertålighet. Egenskaper Knutet, slitstarkt kattnät i transparent utförande.


Kattnät transparent

UV tåligt och det fungerar lika bra att sätta i fönstret eller på balkongen. Detta transparenta säkerhetsnät för katter gör att du enkelt och effektiv kan säkra balkonger, öppna fönster och andra farliga områden. För händiga kattägare med en stor trädgård eller terrass: Rullen med nät kan klippas eller skäras till individuellt och är ett mycket.


Jämför Pris Och Köp Direkt Online! Spara tid och pengar med Kelkoo. Vi har balkongnät både i metervara och färdiga längder. Du kan välja mellan både transparent och svart.


Balkongnät för omgående leverans i olika storlekar för balkonger. För er med katter och balkong (som vi!) kan jag rekommendera ett superbra kattnät ! Förhindra ditt husdjur från att smita ut genom. Perfekt att använda på balkongen! Detta katt nät går att använda för att skydda din katt från att ramla ner från höga höjder.


Prefekt att använda när det är. Knutet kattnät i transparent utförande - Slitstarkt - UV-tåligt - För både inomhus och utomhusbruk. Kan användas både inom och utomhus. Säkerhetsnät för katter och hundar till balkonger och uteplatser.


Kattnät transparent

Kattbutik som säljer kattnät till altan och balkong samt mängder av andra kattillbehör för din katt. Kattnät sandlåda och liknande produkter. Köp kattnät billigt online nu!


Samma kvalité - lägre priser! Här i Finland finns det till salu sk. Finns i svart, vitt samt transparent nylon. Vad jag skulle säga är att jag sett att på sjukhem har dom något slags fallskydd som inte är metall utan mer transparent.


Kattnät transparent

Mat och annat till dina djur. Bilder lånade från zooplus. Tillbehör: st grönt bitsäkert kattnät Trixie. Passar balkong strl (höjd).


Det transparenta nätet blir näst intill osynligt för fåglarna, sätt därför gärna några bitar med aluminiumfolie eller fågelsiluetter på nätet. Olika balkongnät så katten kan komma ut, tillverkade av nylon eller annat material.


Uv resistenta för lång hållbarhet. Finns det någon som har bra tips på nät i " transparent nylon". Nu har jag dock sett att det har kommit liknande nät i transparent plast på andra ställen. Jag tänkte nu näta in min balkong.


Skyddande kattnät på rulle finns hos Zooplus. Våra egentillverkade balkongskydd ger din balkong skydd mot sol, vind och insyn om så önskas. Vi anpassar skydden efter dina önskemål, välkommen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.