fredag 20 december 2019

Keramik muggar

Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Roliga, annorlunda, tokiga och innovativa muggar. Handgjord keramik är en vardagslyx! Jag drejar i stengods och skickar inom Sverige.


Fyll i e-post eller personnummer så skickar vi en inloggningslänk!

Om du är medlem men inte har loggat in förut kan du klicka här för att skapa ett inlogg. Mina muggar är drejade för hand i stengodslera, örat är draget för hand. Leran jag använder är ljus i tonen för att de flesta av mina glasyrer gör sig bäst. På Bagaren och Kocken finns det muggar och koppar i alla möjliga sorters material, storlek och varumärke.


Den gemensamma nämnaren för dem alla är dock en hög kv. Köp keramikmuggar från Konsthantverkscentrum direkt från 1enskilda konsthantverkare. Betala med kort eller faktura.


Letar du keramik i Falkenberg?

Välkommen till webbshopen med noga utvalt porslin, tyger, tapeter, smycken och härlig inredning till barnrummet. Hennes specialitet är just keramikmuggar med screentryckta bilder och gulddekor.


Hon har även gjort offentliga utsmyckningar. Upptäck Vistaprints utbud av muggar i olika färger, storlekar och format. Jämför pris och köp Gabriel keramik muggar. Enkel och snabb prisjämförelse.


Sök bästa pris antingen från en dator eller din mobil. En mugg kan vara att föredra när man vill ha en rejäl skvätt kaffe om morgnarna, då en klassisk kaffekopp känns för liten.


Vi har muggar både för vuxna och. Tål både diskmaskin och micro. Gemensamt för all keramik är att den är drejad för hand i vår verkstad som ligger i göteborg.


Varje produkt är unik och håller en mycket hög kvalitet. Handdreja handmålad och glaserad mugg i stengods. Ett äkta hantverk från gotländska Minimalen.


Titta in hos oss på Gabriel Keramik i Timmernabben! Hos oss hittar du inredning och utställning av kakelugnar. I vår butik hittar du "Sveriges mest älskade namnmugg", ca.

Lattemugg Signatur orange. Nu äntligen är lagret flyttat och den fysiska butiken är stängd. Så snart vi kommit helt i ordning kommer vi med uppgifter om var du kan besöka oss. Melamin eller porslin - välj och vraka!


Hitta och köp keramik muggar hos Kelkoo. Muggar kan man förnya ofta hemma i köket. Mimous keramik PURE är en serie servisdelar tillverkade i Lampang i norra Thailand. Låt varje medlem i familjen få sin egen namnmugg.


Nu kan även alla på företaget få sin egen. Lena A Linderholm – en av Skandinaviens mest älskade konstnärer skapar sitt unika konstnärliga uttryck med en tydlig doft av Provence. Vår kategori för muggar är enorm och innehåller mängder med snygga, roliga, uppseendeväckande och nördiga modeller. De flesta muggar som du kan köpa på.


Vi designar, producerar och säljer Majas Lyktor med förmån till Barncancerfonden. Paper Keramikmuggar med tryck.


Anteckningsbok Marie pale pink, Assiett Cherry blue, Assiett Cherry khaki, Assiett Cherry pink, Cappuccino kopp med fat Spring to life Blå, Cappuccino kopp med fat. Här är några exempel på muggar jag gjort. Fler sorter finns i min butik.


Paradisverkstaden tillverkar öländsk keramik med naturen som återkommande tema.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.