fredag 20 december 2019

Keramik södra gotland

Stort sortiment inom möbler, inredning och köksartiklar till oslagbara priser. Ingela arbetar främst med bruksgods och formger och tillverkar all sin keramik själv.


På ön kryllar det av inredning, design och keramik. Gotland är en pärla om du vill ha snabb inspiration. Här är en guide till de finaste.


I butiken finns förutom hennes egen keramik och trasmattor även lammskin.

Här kommer ett gästtips från Sophie Ekman som har besökt Öland. Från Ölands norra spets till den södra är det mil. Men du behöver inte åka särskilt.


Välkommen till keramikrundan på södra mellersta Gotland. Vi har alla olika uttryck och stil. Kontaktinformation för Karlssons Thord keramik på Gotland.


Gotlandsleran är en lergodslera som grävs upp i Havdhem på södra Gotland. Anki Wolter har ateljé och butik i Linde på södra Gotland.

Hon arbetar i lergodslera och dekorerar mycket av sin keramik med engobe (uppslammch infärgad lera) som. Fantastiska Erbjudanden i Gotland. Stannade till vid ett hus där det stod en stor skylt med KERAMIK på gaveln men.


Kom igen inga Gotlänningar här från södra delen. Att bygga hus och tänka ut kluriga lösningar är Ingelas hobby. Här har elva formgivare inom bland annat textil, keramik.


Anrik skulpturpark, örtagård och konsthall i Sundre på södra Gotland. Jan Sandbloms keramik finns i Burgsvik. Jag arbetar och säljer min keramik vid min ateljé i Lye på sydöstra Gotland.


I vårt krukmakeri kan du se när vi arbetar eller titta på de färdiga krukorna i vår affär. Hans specialitet är brukskeramik som är gjuten.


Genom att fortsätta surfa godkänner du att vi använder cookies. Keramik och skulptur på Gotland. Läget är lugnt och avkopplande på Södra Klinten när.


Alla våra föremål tillverkas förhand i Stenkyrka på Gotland. Reviews "Ulrika gör så fina. Båthamn på Ölands västra kust i södra Kalmarsund.

Här kan Du njuta av keramik, glas och bekväma möbler i ljusa. Res till Visby från Nynäshamn eller Oskarshamn. Hitta information om turlista, terminalinformation, fartygsfakta med mera.


Vi på Växthuset Linds har ett mycket stort sortiment av Blommor, växter, design, inredning och keramik Gotland. Bland våra keramik produkter har vi till exempel. Det är något alldeles speciellt med Gotland. De har även gotländskt hantverk, fossilarbete, keramik.


Vi vet var de finns på södra Österlen! Här skapar jag i keramik. Den mest berömda rauken är Hoburgsgubben på södra ön. Ofta blir jag inspirerad av växter, bla.


Min keramik - mina kollektioner. Jag jobbar med dekor i högrelief. Hemse - Kommersiellt center för den södra delen av Gotland.


Burgsvik - Omgivningen, speciellt söder om samhället, har en speciell natur.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.