måndag 23 december 2019

Keramik webshop

Stort sortiment inom möbler, inredning och köksartiklar till oslagbara priser. Kvalitet till hem och företag. Köp handdrejad keramik online direkt på nätet.


Här säljer jag handgjorda muggar, ljusstakar och fat. Handgjord keramik är en vardagslyx!

Jag drejar i stengods och skickar inom Sverige. Visit our webshop to get inspired and to take a closer look at our.


Klicka på bilden så kommer du direkt till min sida i K. Hembränt Keramik i Varberg AB. Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida.


Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta. På den Östgötska landsbygden ligger gården Herrängen där jag skapar keramik under namnet Keramiktorget.

I ladugården finns min verkstad där jag skapar funkti. Det är de färgrika och glada tavlorna, textilierna, keramiken och böckerna som är kännetecknande för Lenas konstnärsskap. I formspråket förenas klassiskt och nytt.


Mjukt välvda former med inåtvända kanter som sluter eller utåtvända kanter som flygande tefat. ELIN LANNSJÖ tillverkar hantverksmässig och småskalig keramik. Ljusfat - bladverk 51kr. Besök inlägget om du vill veta mer.


Försäljning av brukskeramik designad i Sverige av Susanna Theander och Helena Åkesson-Liedberg. Produkterna är tillverkade av stengods och kan användas i. Velkommen til vores webshop fyldt med lækkert, håndlavet keramik i høj kvalitet. Vi lægger vægt på høj kvalitet og smukt design.


Gå ikke glip af vores lækre. Har du inte haft kontakt med någon konsulent? Skål Sthål Keramik, midnattsbl. Maria Liliegren, keramiker med egen butik i Ystad. Utbildad på Bornholm i Danmark.

Shop Agneta Livijn handmade ceramics and paintings online! Lovely ceramic collections with inspiration from all around the world.


Lisa Larson design keramik stengods on-line shop butik katalog bok figurer lejon katt hund vaser nyckelringar brickor reflexer Swedish artist ceramic de. Nordens största sortiment av produkter för keramiktillverkning! Här hittar du ugnar och automatiker, drejskivor. Fick sån ryslig lust att göra keramik med mönster.


Engobe och ristat mönster är så snyggt tycker jag men faktum är att jag typ bara gjort det enstaka gånger. Här kan du se vad som finns tillgängligt i webbutiken just nu. Välkommen in i Pysselgummans webshop och shoppa loss!


Luciakrona för ljus eller ljus. I äkta mässing för levande ljus. Vas Globo från Nittsjö Keramik. Mateus keramik hämtar sitt uttryck där den portugisiska och svenska kulturen möts.


Med huvudkontor i Stockholm och fabriker i Portugal, designas och produceras.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.