torsdag 5 december 2019

Måla trappa grå

Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Då är det "bara" kulören som ska bestämmas.


Med hopplösa försök att måla trappan fin och få färgen att sitta kvar har vi nu bestämt oss för att hitta på nåt annat, mer hållbart. Att måla en trappa i trä inomhus kräver noggrant underarbete.


Följ våra målartips och råd för hur du målar trappan och får en snyggt och slitstarkt resultat. Om du inte vill måla själva trappan, kan du gärna satsa på en stark färg på väggen bakom!

Blåa och violetta toner i symfoni. Jag tycker det är jättefint men kanske blev det lite för mörkt? Målade Trappor Trappor Löpare Hönshus Atelier House Hem Ingång Dekoration. Men nu över till något helt annat, vi funderar nämligen på att måla vår trappa grå … En vit trappa är supersnyggt men vi har sjukt tjockt hår alla tre i. Jag var länge på jakt efter den perfekta grå färgen till vår trappa och till slut hittade jag den.


De grå y-stolarna är målade i den nyansen. Jag skulle vilja ha en icke-lackad trappa och behandla träet så den ljusnar kanske- gärna med en grå nyans.


Att strö ut halkskydd i målarfärgen när man målar trappan brukar bara vara en tillfällig lösning och håller oftast bara.

Grått blir skitsnyggt, och bryter av bra om man har vita väggar. Precis som Tanten skulle jag avråda från vit trappa, det blir skitigt på en gång!


Spackla, slipa och måla är sen moment som ger resultatet. Börja ta bort det material trappan är klädd med. För gamla limrester finns limlösande medel.


Den varma kulören Gråsäl 5skapar en inbjudande känsla i trappan till övervåningen. Undvik att kombinera varma kulörer med kalla. Här finner du tips, råd och inspiration för ommålning av tidigare målade trappor och räcken inomhus.


Behöver ni en tålig och praktisk trappa utomhus som dessutom är snygg och säker att gå i året om? Måla med Hagmans slitstarka Golvfärg 1K. I helgen tänkte vi ev slipa vår trappa och måla den vit. Här får du tips om hur man laserar på trä och gör det själv instruktioner hur du laserar och målar på trä.


Vilken färg tänkte ni måla trappan i? Hallen nere är grå och vit och som du ser på bilden har vi panel på väggarna som ska vitmålas. Att putsa eller måla om en gammal sliten betongtrappa innebär bara tillfälliga lösningar.


Ge istället trappan en naturstensbeläggning som håller. Det kan, precis som ni är inne på, bli väldigt snyggt att måla ihop trappan med väggarna i kulör.


Känner du att du inte har tid eller klarar av att måla din trappa på egen han trots våra tips, rekommenderar vi att du kontaktar oss - din målarfirma i Stockholm!

Nu håller jag på att måla om trappan hemma. Sen ska köksbänken i laminat få sig en omgång, för att matcha snyggt med de nymålade grå luckorna. Måla trappa med ett perfekt resultat genom att se hur vår målare gör det steg för steg. Här hittar du en lista på alla verktyg som används i filmen.


Färg för puts, betong, eternit och betong. EXPERTEN TIPSAR: SÅ VÄLJER DU RÄTT KULÖR PÅ VÄGGEN! Kulörval kan bjuda på en hel del huvudbry för de flesta.


Många av oss har säkert upplevt att kulören. Vintage Chalk Paint torkar på ca minuter (kan gå mycket snabbare beroende på inomhusklimat och temperatur) och.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.