onsdag 4 december 2019

Måla trappa utomhus

Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Att måla en betongtrappa utomhus är inte lyckat. Färgen sitter inte kvar och yttertrappan blir hal. Lösningen är en ytskiktsbeläggning med halkskydd.


Behöver ni en tålig och praktisk trappa utomhus som dessutom är snygg och säker att gå i året om?

Måla med Hagmans slitstarka Golvfärg 1K. Att putsa eller måla om en gammal sliten betongtrappa innebär bara tillfälliga lösningar. Ge istället trappan en naturstensbeläggning som håller. Följ våra målartips och råd för hur du målar trappan och får en snyggt och slitstarkt resultat.


Renovera trappa av betong? Vad målar man yttertrappan med för färg som håller i regn och rusk. Förstasida Trappor utomhus. Hur lagar jag hålet i trappan ?

En bit av kanten på ett av stegen har lossnat. Inomhus - Måla tidigare laserade eller lackade trappor och räcken. Kan jag högtryckstvätta trappan eller altanen? Högtryckstvätta trappan på samma sätt som du tvättar din bil är inga som helst problem.


Tio snygga trädgårdstrappor. Måla dig till ett snyggt betonggolv. Isolering av rör – det lönar sig. Väljer du att måla om ett redan målat golv är det viktigt att ytan slipas matt och att all löst.


Hej, min särbo hyr ett hus ute i skogen och de två trappsteg som ej är under tak blir glashala vid regn. Hon har redan varit nära att slå sig. Här får du idéer till vad du kan göra med en helt vanlig trappa. Använd dig av färg och fantasi.


En betongtrappa får stå ut med mycket slitage – från regn, snö, salt och is. Om trappan inte är helt sprucken, är det inte så svårt att fräscha upp den så. Dags att måla om - men hur gör man?


Välkommen till Beckers Färg.

Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt. Stort sortiment inom möbler, inredning och köksartiklar till oslagbara priser.


Till trappor utomhus kan man med fördel använda sågat virke för att minska. Måla inte på trä med fuktkvot över 16. StyleRoom är Sveriges största inspirationsbank för inredningsbilder. Här hittar du inspirerande bilder på trappa uppladdade från vanliga svenska hem.


Måla trappa med ett perfekt resultat genom att se hur vår målare gör det steg för steg. Trappan är en känslig konstruktion som kräver material av hög kvalitet. Till utomhustrappans delar som har kontakt med mark.


Här visar jag steg för steg hur jag beräknar och bygger en trappa. Utomhus går man lite annorlunda och man. Denna formel gäller för trappor inomhus.


Skador på betongtrappor utomhus - Vad gör man? Måla trappan med två tunna skikt ibland kan det behövas tre skikt av målarfärgen för att få en jämn färg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.