tisdag 24 december 2019

Matta gåsöga ull

Matta gåsöga ull

Stort urval för dig som älskar ull. Se hela kollektionen och beställ här! Nordens största nätbutik för heminredning på nätet. Shoppa online till bra pris!


Välkända märkesvaror till kampanjpriser. Finns bara kvar några dagar till! Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Matta i ull som är ett verkligt hantverk.


Orissa är en kraftigare matta som ligger bra på golvet. Mattan har ett klassiskt gåsöga mönster och går att använda. Välj en ullmatta som både är snygg och slittålig i vårt breda sortiment av snygga mattor. Vi har massor av modeller och designer.


Matta gåsöga ull

Handvävd matta i ett klassiskt gåsöga mönster. Den släta ytan gör att mattan. Gåsöga – mönster är vanligast bland handvävda ullmattor.


Ull är ett naturmaterial som är smutsavvisande vilket gör en ullmatta lätthanterligt. Handla fraktfritt med snabb leverans direkt till dörren - Välkommen! Bli golvad av vackra naturmaterial och det klassiska mönstret gåsöga.


Matta gåsöga ull

Sarek ljusgrå - handvävd ullmatta. Fin, handvävd matta i ull med klassiskt mönster Gåsöga. Indien har en lång historia av. Det finns en hel värld full av mattor.


Marockanskt mönstrade och elegant enfärgade. Fantastiska fårskinn och vackert vävda. Beställ ullmattor till låga priser. Här hittar du mängder med ullmattor till ditt hem.


En matta i ull är naturligt smutsavvisande och slitstark. Gåsöga är en handvävd matta i ull som har ett klassiskt gåsöga -mönster i grå och vita toner. Ligger stadigt och platt mot golvet.


Förmedlar en känsla av ursprung. Ullmatta i tunt vackert snitt. Häggå Gåsöga Matta från Kasthall. Sava är en läcker kelimmatta mönstrad med gåsöga från Kilroy Indbo.


Tillverkad i 100% nyzeeländskt ull som ger mattan en härlig känsla och fantastisk slitstyrka. Förr gjordes många heltäckningsmattor i ull. De första knutna mattorna tillverkades i ull.


En ullmatta slits och åldras. Färglad matta i en bra kvalité. Köp direkt på Slöjd-detaljer. Mattan är hanvävd i ull och har ett gåsögamönster. Möbler med skandinaviskt ursprung. Stilrena möbler i coola färger. Låt oss guida dig till rätt gardin. Inte använd dom sista åren. Din webbläsare har inte JavaScript aktiverat. För att kunna använda Mios hemsida behöver du aktivera JavaScript.


Alla Kasthalls mattor och golv är specialgjorda på beställning, vilket innebär att våra kunder har friheten att välja den storlek.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.