måndag 2 mars 2020

Serveringsbricka jula

Emballaget skapar första intrycket! Välj emballage efter din image. Rätt utrustning på rätt plats. Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt.

Vi på Cervera har allt för servering och dukning. Köp din serveringsbricka här! De väl avvägda och praktiska kanterna gör servering på språng till en. Vändbar serveringsbricka som även kan användas som diskavrinningsbricka.


Brickan är tillverkad av polypropen, är livsmedelsgodkänd och tål maskindisk. Välkommen till Jula och en trivsam trädgård! Går att använda som serveringsbricka. Smart skärbräda med hög kant.


Tillverkad av plast, fri från BPA och klarar maskindisk.

Mysiga doftljus till hemmakvällen? Eller en dekorationseld till köksbordet? Hos Jula finns en mängd inredningsprodukter att välja mellan! Brickan är belagd med gummi och garanterar på så sätt att glas och servis står still.


Klassisk skärbräda i aningen mindre format. Elektronik och vardagsprylar för hemmets alla rum. Man kan aldrig ha för många brickor. Oavsett om du söker en bricka för avställning eller en serveringsbricka hittar du dem hos oss.


Snygg inredning behöver inte vara dyrt. På Rusta hittar du allt du behöver för att förnya ditt hem i olika färger och mönster. Nu 50%, 60% även 80% lägre pris!


Jämför priser och läs recensioner på Kökstillbehör. Stort utbud av serveringsbricka. Här har vi serveringsbrickor av plast som kan väljas i olika mått och flera olika färger, det går även att få andra färger vid förfrågan. Använd den som serveringsbricka eller varför inte som smörgåsbricka till kvällsmackan?


Letar du efter en ordentlig serveringsbricka ? Otroliga priser på brickor, serveringsbrickor, plastbrickor, träbrickor. Vi älskar att hitta lösningar som gör din vardag lite lättare.

Vinglas BERLIN 6-pack, cl. Glas BODEGA 6-pack, cl. Maten smakar så mycket godare när den är fint presenterad och enkel att servera.


Förutom basprodukterna som alltid fungerar har vi serveringsskålar. Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar att. Om du ska servera dryck eller mat är en traditionell serveringsbricka att föredra. Gärna med kanter som håller glas och porslin på plats.


Serveringsbricka med magnet 1kr Mer info. Hitta senaste kataloger från Biltema i Karlstad samt de bästa erbjudandena från andra byggbutiker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.