tisdag 10 mars 2020

Serveringsbricka metall

Emballaget skapar första intrycket! Välj emballage efter din image. Stort utbud av serveringsbricka. Rätt utrustning på rätt plats. Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Vi på Cervera har allt för servering och dukning.

Köp din serveringsbricka här! Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt.


Letar du efter en ordentlig serveringsbricka ? Vad sägs till exempel om en bricka i metall som dessutom kommer i 4-pack? Maten smakar så mycket godare när den är fint presenterad och enkel att servera. Förutom basprodukterna som alltid fungerar har vi serveringsskålar.


Serveringsbricka - Serveringsbricka som gör serveringen smidig och säker.

Brickan är belagd med gummi och garanterar på så sätt att glas och servis står still. Otroliga priser på brickor, serveringsbrickor, plastbrickor, träbrickor.


Vissa saker vill man ha direkt när man ser dem – detta är nog en sådan för många! BBQmonster har letat länge och väl efter en rejäl bricka som passar för.


Man kan aldrig ha för många brickor. Oavsett om du söker en bricka för avställning eller en serveringsbricka hittar du dem hos oss. Hos oss hittar du serveringsbrickor och ostbrickor i många olika typer av form och design. Till vardags hittar du brickor som är praktiska och stilrena.


Vid festligare tillfällen kan vi rekommendera en. Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - % På Online Shopping. Nu 50%, 60% även 80% lägre pris!


Vi har ett stort urval av artiklar i retrostil. Jämför priser och läs recensioner på Kökstillbehör. Härlig kombination av metall och vit emalj.


Zinkbricka - serveringsbricka Rustik och elegant med härlig materialblandning. Här kan du söka bland aktuella objekt, efter kategori eller filtrera ut varor som klubbas på en specialauktion.


Antingen kan du söka i frisöksrutan.

Handla uppläggningsfat till din verksamhet hos oss på Tingstad. Vi erbjuder ett brett sortiment av uppläggningsfat till bra priser och snabba leveranser. Hos Table kan du hyra allt från bestick, porslin och möbler till tält, mobila kök samt kylcontainers.


Vi skapar tillfälliga miljöer under enkla förhållanden. Här är Nordens ledande leverantörer av serveringsbrickor av metall. Med Nordic Suppliers produktsök hittar du lätt leverantörer av precis de produkter du. Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.


Läs mer om cookies här eller stäng fliken nu. Här finns brickor och fat, fil de fer, serveringsbrickor, ljusbrickor, smöraskar. Allt i lantlig stil, perfekt för oss som gillar lantlivet.


Data vi samlar in är enbart av sådan art och i syfte att kunna använda våra tjänster fullt ut. Genom att fortsätta använda svåra tjänster från och med den.


Snygg inredning behöver inte vara dyrt. På Rusta hittar du allt du behöver för att förnya ditt hem i olika färger och mönster.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.