tisdag 7 april 2020

Pappershållare vägg torky

Pappershållare vägg torky

Stort sortiment med pappershållare. Köp pappershållare prisvärt. Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Jämför Pris Och Köp Direkt Online! Spara tid och pengar med Kelkoo. Vi på Cervera har ett brett utbud av pappershållare, beställ från vår hemsida! Centrummatad hållare som fästs på väggen med klisteretikett eller skruv. De väggmonterade modellerna sätts enklast upp på väggen eller under.


Mycket robust pappershållare för dig som vill ha en rulle hushållspapper nära. Edet Torky är ett mycket våtstarkt och luddfritt papper som klarar det mesta. En rulle Edet Torky innehåller hela 100m, vilket är ca sex gånger så långt som en.


Du finner även moderna köksrullehållare som skruvas upp på väggen för minskad ytanvändning. Köksrullehållare vägg, Matt Steel - Väggmonterad hushållspappershållare i mattborstat rostfritt stål. Tandad avrivningskant som underlättar avrivningen av. Nya Torky On The Wall – en smart vän på väggen.


Köp din klinikutrustning hos NetMedical enkelt Online! Nu lanserar Edet en ny generation hållare för Torky. Med vägghållaren Torky On The Wall är du aldrig utan. Baksidan mot vägg är genomskinlig.


Detta gör det enkelt att fästa i befintliga skruvhål vid montering. Passar för alla centrum matade papper M och S. På Lagerhaus hittar du snygga hållare för hushållspappret.


Rullhållare för väggmontage avsedd för torkpapper och absorbenter med rullbredd upp till 4mm. Ett annat alternativ är Torkys pappershållare som man sätter inuti ett köksskåp. Dispenser till Edet Torky papper. Marmorlikt Kakel ( Väggar ) Gammaldags Kakel.


Betyg: av baserad på recensioner. En praktisk hållare i svart metall för Katrin torkrullar L och XL. Pappershållare vägg 5S-dekal.


Torkrullehållaren kan hängas på vägg eller placeras på bänk. Väggmonterad pappershållare för hushållspapper kan monteras på vägg eller under ett skåp i valfri position.


Pappershållare vägg torky

En dragfjäder skapar ett lätt motstånd och. Vi har torkpappershållare i både golvmodeller och väggmodeller, båda i förzinkat utförande. Sortera Torkpappershållare golvmodell, förzinkad.


Pappershållare vägg torky

Simplehuman som passar hushållspappersrullar med en bredd upp till cm. Hållaren kan dels monteras på väggen. Vit dispenser i plast för Edet Torky.


I webbshoppen hittar du den nya smarta vägghållaren Torky On The Wall, den portabla väskan Torky On The Go – som finns i en mängd utseenden – samt Torky On. Den mars kommer den i ett nytt. Dubbel pappershållare för montering utan hål i väggen för en fuktsäker… 2kr.


Sveriges bästa sökmotor för shopping. Hitta enkelt bland miljontals produkter från hundratals webbbutiker samlat på ett ställe. Shoppingsöket för dig som ska. Gerdmans har allt för kontor, lager och industri.


Försäljnings kvantitet : ST Innerkartong : ST Exportkartong : ST Längd: 30MM.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.