onsdag 15 april 2020

Plastskiva 5mm

Slagtålig plast som passar utmärkt för ändamål som ska klara lite tuffare behandling. Perfekt som material till exempelvis skyltar, väderskyd avskärmning. Miljövänliga plastplattor. Beständiga och enkla att hantera.


Tål fukt, väta, temperaturskillnader, vattenavisande. Skickas inom: 3-vardagar.

Reducerat pris 71kr Ordinarie pris 79kr. Akryl - utskurna efter mått. Vi har ett brett utbud av plastskivor och plastremsor på rulle. Vi gör alltid vårt bästa för att hjälpa dig!


Om din fråga är personlig och du inte vill visa den i vårt publika forum, är du välkommen att ringa oss på. Vi älskar att hitta lösningar som gör din vardag lite lättare. Vi vill att människor ska vilja fixa.


Billig massiv plastskiva i PVC. Plastskiva till utomhus bruk.

Kan användas till att limma skyltar eller affischer på. Kapas till enligt önskade mått. Akriform lagerhåller och säljer en stor variation av praktiska och tåliga plastmaterial för olika ändamål.


Materialen kan måttanpassas efter önskemål. Används till väggar och spolboxar som skydd mot väta, sparkar och gnag.


If you are a customer outside of Sweden, please contact us via e-mail before placing an order. Skivorna är mycket hållbara, rena och kemikalie-resistenta.


Jag skulle behöva en svart plastskiva typ 5mm tjock i storlek 1x1m. Jag är ej säker på beteckning men det skall vara lite mjukare plast som går att böja och som. En komplett leverantör av förnödenheter till företag och föreningar.


Levereras med skyddsfolie på båda sidor. Produktionstid och avhämtning 1-dagar, 3-dagar med post. Tunn plastskiva, köpa var? Jag hade bara sista biten av knivbladet kvar, på ca mm, tack och lov, så jag skar mest bara i kött.


Vi hjälper er ventilera bort problemen! Mekaniskt ventilerade golv och väggar, lösningen för problem med fukt, lukt, radon och emissioner. Lägg till i önskelistan Lägg i varukorg.


IDÉATOR: 5- mm är väl det jag oftast behöver.

Vill förstärka aktertoften med en plastskiva på – mm tjocklek. Hade tänkt mig en skiva av den plasten. Härdat glas till lågt pris från branschledande svenska leverantörer. Lagerhämtning av härdat glas i Stockholm och Malmö.


Grovplåt avser vanligen stålplåt tjockare än mm. Mediumplåt Mediumplåt ligger mellan tunnplåt och grovplåt i tjocklek, ca 3- mm.


Håller du på med vakuumformning eller annan bearbetning av plastskivor? Eller vill ni som OEM hitta det optimala skivmaterialet för er speciella produkt? Plexiglas och Makrolon i alla former.


Halvfabrikat och plastbearbetning i toppklass.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.