onsdag 29 april 2020

Skärbräda mått

Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt.


Våra skärbrädor i plast och trä passar en mängd olika köksstilar och är designade att passa ihop med många andra köksredskap i vårt sortiment. Skärbräda i plast skuren enligt önskade mått.

Framställd i livsmedelsgodkänd hård plast. Beställ önskat mått direkt på hemsidan. Non-stick yta, lämpar sig. Klassiker i trä eller plast, i vårt utbud finns en hel del.


För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Vänligen kontrollera först om de skärbrädor ni söker finns som standard.


Alla våra skärbrädor är handgjorda på vår verkstad i Hässleholm.

Varje skärbräda är ett hantverk därför kan de variera något lite i mått. Nu får vi hoppas att det är bra. Om vi inte har Er storlek på utdrabgar skärbräda som alternativ kan Ni beställa er exakta storlek genom att skriva i exakt mått på. Måtten kan variera något då skärbrädorna är handgjorda.


Kommer snart Orsa Mikrosnickeri - världens snyggaste skärbrädor. Köp till internetpris hos bagarenochkocken. Välkända märkesvaror till kampanjpriser. Finns bara kvar några dagar till!


Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - % På Online Shopping. Här hittar du skärbrädor i plast i alla möjliga färger och storlekar! En skärbräda i plast är ofta mer lättskött än skärbrädor i andra material, och.


Plastskärbrädor i livsmedelgodkänd plast. Skurna enligt önskade mått. Få exakt den storlek du vill ha.


Mått, tyngd och material på PS skärbräda har anpassats för att passa en ”vanlig” diskbänk.

Proffsens tips: Med varje produkt från Professional Secrets. Rustik skärbräda i marmor. Levereras inom storgöteborg! Perfekt att ge bort i present till den som har allt.


Våra kvalitativa skärbrädor är skonsamma mot köksknivarna och ligger. Detta är en kraftig stavlimmad skärbräda gjord av gummiträ.


En snygg skärbräda är ett enkelt och trendigt sätt att servera brö ost och kallskuret. Hos oss hittar du skärbrädor i olika material och storlekar som passa.


Laminerad skärbräda med rundade hörn och stort hål. Handla läckra skärbrädor i teak. Tillverkaren Skagerak har några av de bästa skärbrädorna i trä på marknaden. Storleken (x 3cm) är väl tilltagen.


Då varje bräda är handgjord förekommer viss variation i storlek.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.