tisdag 21 april 2020

Sockel allmoge 15x95

Du har inga varor i din kundvagn Till. Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen.


Täcker mellan golv och vägg. Sockel allmoge vitmålad furu. En sockel döljer skarven mellan vägg och golv.

Längd m 15x1mm 20x1mm 20x1mm 20x1mm Golvsocklar golvlister i lager är obehandlade men går att beställas grundmålade. Logotyper Ladda ner logotyper. Om XL-BYGG Mellerud Delägare i XL-BYGG, Skandinaviens största. Vi förbehåller oss rätten att det kan finnas priser som ej är uppdaterade.


Allmogesockel i obehandlad furu. GOLVLIST ALLM 21X1VIT 6M. Används som list mellan golv och vägg. Hos oss hittar du golvlister och sockellister i olika kulörer, höjder och material.


En snygg golvlist sätter sista finishen på ett välrenoverat rum.

Jämför priser och läs recensioner på Handverktyg. XMM ALLMOGESOCKEL FURU VIT 3från EHL Prolist. NP Nilsson tillhandahåller allt från grun väggar, infästning till takstolar, väggelement, inredning, kök och bad.


Hej, Vi skall måla om invändigt i 20-tals hus och vill byta dörr- och fönsterfoder samt golvsocklar till något mer tidstypiskt, typ almoge. Golvlist Klara Antik furu 15x95.


Varianter som matchar dina val: Pris. Visa ytterligare Visa färre. Valet av sockelprofil är helt avgörande för rummets karaktär.


Skriv in din e-postadress så informerar vi dig när produkten finns att köpa på webben. Kontrollera din e-postadress. Klassisk liten list för att dölja springor mellan golv och sockel, etc.


Pergo Monteringssats Clips för Golvsockel. Jämför och hitta det billigaste priset på golvlist. Vad finns det för för och nackdelar med socklar allmoge. Ett het tips om du skall sätta sockel i ett gammalt hus är att köpa sockel som är.


Abi Trä AB i Göteborg erbjuder ett unikt list- och panelsortiment. Profilen är vår egen allmoge -profil. Kontakta oss eller någon av våra återförsäljare i Göteborg, Stockholm, Malmö.


Finns både profilerade och helt släta, från mm upp till 3mm.

Hittar du inte den sockel du vill ha? Dessa socklar mm säljs på uppdrag av ett företag. Kan och bör kombineras med liknande foder i allmoge. En vitmålad golvlist i vacker allmoge lyfter intrycket i de flesta rum.


Köpa snygga, höga och billiga höga golvsocklar tex. På denna sida hittar du många bilder, annonser och. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.


Website hittar du alla byggvaror du behöver från Sveriges största byggvaruhus!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.