fredag 22 maj 2020

Renovera betongtrappa utomhus

Renovera trappa av betong? Här hittar du tips och beskrivning på hur du lagar en betongtrappa och renoverar en yttertrappa av betong till huset. En trapprenovering av trappor utomhus av betong är ofta nödvändigt för eller senare på gamla skadade betongtrappor. När du ska renovera en betongtrappa finns.


En betongtrappa får stå ut med mycket slitage – från regn, snö, salt och is.

Man kan renovera den på olika sätt, och det är enklare än du tror! Beläggning för betongtrappa utomhus. Många villaägare vill få en snygg yttertrappa.


Nu finns det en vacker lösning för trappor utomhus med Marmocit Classic. Skador på betongtrappor utomhus - Vad gör man? Hur åtgärdar man skadorna på betongtrappan? Hur får man ett långsiktigt hållbart resultat?


Men även om betongtrappor har lång hållbarhet och livslängd behöver de med.

Kruxet är att jag inte vet riktigt vad jag ska göra med den! Det tar endast några timmar att laga en skadad betongtrappa och allt behöver är en säck färdigblandad betong från byggmarknaden. Att putsa eller måla om en gammal sliten betongtrappa innebär bara tillfälliga. Ibland hjälper vi även till med att renovera om man inte vill göra det.


Flisby har snygga trappor i trappblock i granit eller betong. Du kan också bekläda din gamla trappa med trappbeklädnad i skiffer, granit eller med DuraTrapp. Här får du tips kring att renovera betongtrappa till gott skick igen.


Det är inte så svårt som det låter, men kräver en del arbete och precision. Ska ni renovera betongtrappa och vill ha bästa möjliga resultat? Då ska ni vända er till oss på Bernin Bygg.


Ring oss så berättar vi hur vi kan hjälpa er. Behöver du en betongtrappa är sannolikheten stor att Flinta Konstbetong kan tillverka den i vårt gjuteri mellan. Trappen på vårt nyköpta hus är inte så fin. Hur gör man för att få den fin igen?


Räcket är bortplockat för renovering om någon. Behöver ni en tålig och praktisk trappa utomhus som dessutom är snygg och säker att gå i året om? Måla med Hagmans slitstarka Golvfärg 1K.

Läs hur din trasiga och farliga betongtrappa blir som ny. Haninge Terrazzo kan snabbt och billigt renovera betongtrappa. Vi har lång erfarenhet och erbjuder hög.


Att renovera en trappa är inte bara otroligt prisvärt, det blir ett fantastiskt resultat. Givetvis med rätt material och kompetens. Har man en nygjord betongtrappa kan man behöva prima innan fixet läggs på. Börja uppifrån med planet och första stegen.


Hur lagar man detta på bästa sätt? I den här kategorin hittar du trappor som passar oavsett om du ska bygga nytt eller om du ska renovera en gammal trappa. På Forssellstrappan tillverkar vi prefabricerade betongtrappor.


Finjas sortiment under laga hjälper till när mindre skador uppstår och du behöver laga betongen på din betongtrappa eller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.