måndag 25 maj 2020

Rensa golvbrunn vattenlås

Kvalitetsprodukter till alla hem! Jämför Pris Och Köp Direkt Online! Spara tid och pengar med Kelkoo. Har du stopp i golvbrunnen eller problem med dålig lukt i badrummet?


Då är det förmodligen dags att rensa avloppet. Det kan vara i golvbrunnen. Hobbyman ska nu visa hur man på minuter gör för att rensa avloppet. Hur gör jag om jag inte har ett traditionellt vattenlås.


Lasse Hendig 27views. Om vattnet inte rinner undan från duschen eller badkaret är det förmodligen stopp i golvbrunnens vattenlås. Rensa gammal golvbrunn - Duration: 2:00. Vattenlås som förenklar både installation och drift.


Högkvalitativa vattenlås som är specifikt anpassade för ändamålet. Finns för både enkel- och dubbelho. Annars riskerar man vattenskador. Om du ska rensa avloppet i golvbrunnen så är det också en lätt sak att göra själv.


I de flesta nya golvbrunnar sitter det en liten behållare som samlar upp. På golvbrunnsvideon visas att det är viktigt att man tar ut insatsen ur golvbrunnen för att rensa. Hur rensar jag denna golvbrunn (dusch)?


Skölj ur och rensa vattenlåset och tryck sedan tillbaka det. Det behöver inte vara svårt att rensa avloppet. Hårfälla” en ventil till golvbrunnen där hårstråna lägger.


Se regelbundet över ditt vattenlås i golvbrunnen och rensa det från hår- och tvålrester. VAD GÖR JAG NÄR GOLVBRUNNEN LUKTAR ILLA? Att rensa avlopp och vattenlås i både kök och badrum är viktigt för att undvika stopp i rören.


Oavsett vilket så är det dags att rensa avloppet och det finns några olika. Det smidiga vattenlås kan alltid lyftas upp. För att undvika stopp i köksvasken kan du använda en extra slasksil när du till exempel rensar. Golvbrunn med mm sidoutlopp som är lutat 87°.


Häll ett propplösande medel i golvbrunnen och låt det. Hur du rensar golvbrunnens vattenlås står i PDF-filen som du hittar längst ner på sidan. Hämta: BRF Gustavsberg Växj. Bästa sättet att rengöra ett vattenlås.


Då spolar du vatten i golvbrunnen så fylls vattenlåset igen. Om vattnet sjunker sakta i handfatet eller diskhon beror det nästan alltid på att smuts har fastnat i vattenlåset.


Har man långt hår behöver man rensa golvbrunnen i badrummet oftare för att det inte ska riskera bli stopp. Om man vill ha hjälp med rengöring av vattenlås kan. Spola vatten så att vattenlåset fylls.


När vattnet börjar rinna ut långsamt ur tvättstället är det dags att rensa vattenlåset. Börja med att ta bort silen där vattnet rinner ned. Om du har badkar så vik eller ta bort röret.


NOOD-LÅS ROSTFRI PRODUKTINFORMATION Torkar vattenlåset i golvbrunnen ut. Dålig lukt i badrummet eller sakta rinnande vatten?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.