måndag 4 maj 2020

Skära spegelglas

Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Här hittar du utförlig information, gör det själv beskrivning med förklarande fotografier som visar hur man arbetar och skär i glas.


Att lära sig att skära spegeln själv har många fördelar. Du kan skapa någon design eller form du önskar utan att lösa för vad som finns tillgängligt på.


Hur ska jag göra för att skära rakt?

Måttbeställ dina speglar hos oss. Lagerhämtning av spegelglas standard i Stockholm och Malmö. Ska skära i glas behöver tips! Skulle behöva tips om hur man skär i spegelglas.


Någon som har en bra länk eller har gjort det själv? Lite oftopic men, är grymt nyckfiken vad du ska ha 1bittar till.


Förövrigt tyckte jag inte det var allt för svårt att skära i glas själv, men det. Annelie visar i en kort video hur man enkelt skär i glas.

Genom att laminera ihop två spegelglas med de sidorna mot varandra eller genom att lägga en folie på baksidan får man en. Vi skär och slipar speglarna. Spegelglas är användbart inom många områden. Det krävs övning för att skära spegelglas.


Generellt sett, att glas och spegelglas om du vill klippa det, kan gå sönder om glaset. Jag har ett gammlat fönster hemma som jag tänkte skära till och använda som underlägg på en byrå. Måtten stämmer naturligtvis inte och jaag.


När du sedan skär så skall du skära i en helt rak linje så du inte gör det utan något stö för då blir snittet perfekt och går av precis där det skall. Vi tar emot måttbeställningar och skär spegelglas efter era önskemål, med eller utan en fasettslipning.


Där spegelglas och speglande glas får komma till sin rätt, där händer det spännande saker. Speglar sprider ljus och vidgar perspektiv. Glasjouren lagerför spegelglas i tjocklekar från till mm klar i storformat, samt laminerad dubbelsidig personsäkerhetsspegel. Vi på glasmästeriet skär ut allt från.


Många använder solglasögon med spegelglas, och de fungerar enligt samma princip som spionfönstret. Hur kunde is skära hål i Titanic?


Gjorde en pappersmall som användes för att skära ut ett konvext spegelglas som glasmästarn hade,kanterna slipades och detta limmades sedan med sikaflex ovanpå. Det innebär till exempel att vi kan byta fönsterrutor, sätta in nytt glas i tavlor, byta spegelglas och skära till glas till specialbeställningar.

Man kan även få färgade speglar samt fasettslipade. Hos oss kan du måttbeställa dina speglar. Vi har alltid silverbelagda. Våra badrumsspeglar är testade för att klara den fuktiga miljön i våtrum och är praktiska på många sätt.


Som att du kan se var läppglansen hamnar. Inred med glas och få en modern känsla i ditt hem, på ditt företag eller i din butik. Glas går att använda till det mesta i din inredning och kan. Snygg inredning behöver inte vara dyrt.


På Rusta hittar du allt du behöver för att förnya ditt hem i olika färger och mönster. Härdade glas får sin styrka genom att det först värms upp till 6grader, så det blir mjukt och spänningsfritt, därefter kyls det ned så snabbt.


Vi kan genom ett stort lager och korta ledtider få fram ett skräddarsytt glas precis som du vill ha det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.