torsdag 18 juni 2020

Slipa betonggolv garage

Fråga Experten: Behandling av betonggolv i garage ? Håller på att renovera garaget ute hos mor å far och skulle behöva lite tips inför golvslipningen, har än så länge målat tak och väggar satt upp lite. Förr eller senare behöver betonggolvet slipas. Ett alltför nednött betonggolv drar åt sig damm och smuts och skapar en dålig arbetsmiljö.


TM rot är inte lämpligt att ha i garage. En annan vanlig situation där privatpersoner behöver slipa betonggolv, är när garaget ska snyggas. Att slipa ett betonggolv kan privatpersoner ofta göra. Har ett 80mgarage som jag ska behandla golvet på men vet inte riktigt vad jag ska ha.


Det går att slipa ett betonggolv så det blir slätt som marmor. Gjuta, laga, måla, isolera, behandla och slipa betonggolv till garage, källare och badrum.


Garaget är inte den behagliga arbetsplats. Vi låter frågan gå vidare till en av landets ledande experter på renovering av betonggolv. Välkommen till Stadax – proffs på att slipa betong!


Trots att vi är nummer ett inom betonggolv vägrar vi luta oss tillbaka. Tjocklek på betonggolv för villagrun källare, garage. Tack vare att den befintliga betongen både slipas och poleras enligt en vältestad meto.


Slipa betonggolv i garage och förråd ca kvm och nån form av efterbehandling som binder damm. Golvet i garaget är av betong och jag har tänkt att måla. Börja med att slipa bort ojämnheter med.


Måla dig till ett snyggt betonggolv. Behöver få de slipat till en fin yta. Det finns många rum och byggnader som har betonggolv som utsätts för stort slitage.


Slipa betonggolv garage

Har man den typen av rum i exempelvis verkstäder, garage osv och vill ha en. När Stadax levererar ett betonggolv ska kunden kunna vara säker på att golvet framställs med hänsyn till miljö, avtalad kvalitet och till rätt pris.


Ska snart till att göra iordning golvet i garaget. Problemet är att vattnet från bilarna rinner åt fel håll. Slipa Betonggolv Vi är nummer ett på att slipa betong.


Vi på Stadax är stolta för den kunskap vi skaffat under de decennier vi bidragit med. Känner du lust att ta dig an arbetet med att själv slipa ditt betonggolv ? Enligt Stadax Betongteam är det dels ett ganska roligt jobb och inte så svårt. Om golvet är helt och fint och inte har sprickor kan man överväga att slipa det.


Slipa betonggolv garage

Just det – ett slipat betonggolv är bland det vackraste som finns. Polerade betonggolv är för er som är trött på golv som flagnar och tappar i spänst. När Heimdall Industrigolv slipar och polerar betonggolv använder vi. Jag har gjutit ett nytt betonggolv i mitt garage och nu ska det målas.


Hur torrt ska det vara innan jag kan lägga på ett lager epoxi? Det handlar som vanligt att man vet som ska göras och att man har rätt utrustning och redskap. Hur är stegsäkerheten på ett slipat betonggolv ? Ett obehandlat betonggolv fungerar bra om du bara vill använda garaget exempelvis som förråd. Nackdelen är att det suger åt sig vätska och olja som ger.


I lördags behandlade vi uteplatsen som vi gjöt i somras. När vi gjorde gjutningen valde vi att låta glätta ytan, vilket gör den jämnare, slätare och mindre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.