tisdag 30 juni 2020

Stor glasburk med lock

Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt. På Lagerhaus har vi ett stort utbud av glasburkar i olika storlekar.


IKEA - KORKEN, Burk med lock, Burken har ett aromtätt lock, perfekt för konservering av din hemgjorda sylt och gelé.

Stor glasburk med lock från Ib Laursen. Burken är perfekt för förvaring av torrvaror, müsli eller kakor. Glasburk med bambulock 22cm 49:kr. Kastehelmi burk klar 116x1mm.


Fina och praktiska glasburkar med lock av glas som du kan använda syltburkar till din hemgjorda sylt. Med burkar av glas ser du vad burken innehåller vilket är.


Akrylburk Mini med lock PALASET, klar.

Burk stor KLIP-IT Liter, Sistema. Visa större bild Visa större bild Visa större bild Visa större bild Visa större bild Visa större bild Visa större. Nu 50%, 60% även 80% lägre pris! Perfekt till godis- och dessertbord.


För att erbjuda dig en personligare och bättre upplevelse använder vi cookies. En stor burk i glas med lock. Sveriges bredaste sortiment av glasburkar, glasflaskor, plastburkar, plastflaskor.


Nordic Pack säljer flera typer av plasthinkar. Små glasburkar, efter tema. Snygg inredning behöver inte vara dyrt.


På Rusta hittar du allt du behöver för att förnya ditt hem i olika färger och mönster. En praktisk och stilren glasburk, med. Rejält tilltaget lock med gummitätning för en garanterat tät förvaring. Burken går att diska i diskmaskin, dock ej locket.


Sätt ner ditt pepparkakshus i en stor glasburk med lock, det blir nästan som en snöglob! Silver and Gold Sugar Cone Christmas Trees - Create a forest of metallic trees with this Silver and Gold Sugar Cone Christmas Trees display.

Skapa ett trivsamt och personligt hem! Stor bricka med Pelargon och kattunge "Pelargoniakatt" 2kr. Vacker glasburk med lock i antik stil.


Det är med illa dold stolthet som Lavendeldockors webbutik kan berätta för alla våra kunder att vi nu har. Från Experimentskafferiet, Sigtuna kommun. Diska bara ur några gamla glasburkar, färga dem med glasfärg och dekorera med färg och. Stor, gedigen glasburk med lock gjord av kork.


Det tjocka glaset har en grönaktig ton och locket är gjort av hållbar kork som bara trycks ner. Universell glasburk med Twist. Madam Stoltz, Underbar glasburk från danska Madam Stoltz.


Glasflaskan har lock och kan användas som dekoration eller som förvaring i exempelvis kou. En perfekt förvaringslösning. Låter maten hålla längre genom det lufttäta locket.


Nedan ser Ni bilder på ett urval av detta stora sortiment. Vi har ett nära avtalat samarbete med flera grossister i Tyskland som vi.


Gör din egen sylt eller lägg in gurka i våra fina glasburkar för alla. Vi har stor sortering med burkar med skruvlock eller med gummipackning och snäpplock.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.