måndag 22 juni 2020

Stor glasburk med skruvlock

Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt. Burken går att diska i diskmaskin, dock ej locket.


Titta vidare bland våra glasburkar och flaskor och bli inspirera. Stor greppvänlig kaffemugg.

Glasflaska med skruvlock, Octagon. Burkarna är raka och stilrena med måttangivelse i glaset. Glasburkar med skruvlock i metall. De är i bra i kvalitet, inte tunna och sköra.


IKEA - KORKEN, Burk med lock, Burken har ett aromtätt lock, perfekt för konservering av din hemgjorda sylt och gelé. Värm ugnen till 2grader och smörj fyra ugnssäkra glasburkar med smör. Visa större bild Visa större bild Visa större bild Visa större. Snygg inredning behöver inte vara dyrt.


På Rusta hittar du allt du behöver för att förnya ditt hem i olika färger och mönster.

Nu 50%, 60% även 80% lägre pris! Stilrena kryddburkar i glas med skruvlock. Bra till skafferiet för förvaring av torrvaror, spagetti, müsli etc. I fint begagnat skick enligt.


En praktisk och stilren glasburk, med snäpplock, för både vått och torrt. Burken är perfekt för förvaring av torrvaror, müsli eller kakor.


En stor burk i glas med tillhörande skruvlock i metall. Vill du boka bord eller är ni ett större sällskap som vill anordna en fest. Fiskgratäng med färska rotfrukter och citron serveras med kokt potatis. Sveriges bredaste sortiment av glasburkar, glasflaskor, plastburkar, plastflaskor.


Nordic Pack säljer flera typer av plasthinkar. Flaskor med tryck (Ergebnisse.. Små glasburkar, efter typ (Ergebnisse). Damejeanner och stora förvaringskärl.


Gör din egen sylt eller lägg in gurka i våra fina glasburkar för. Vi har stor sortering med burkar med skruvlock eller med gummipackning och snäpplock.


Praktisk, dekorativ och prisvärd burk med ett lätthanterat silikonlock som sluter tätt kring burken. Tillverkad av hållbart borosilikatglas. Skruvlock i metall håller glasburken försluten och din dryck skyddad.


Finns normalt på lager i Tyskland och kan beställas även i mindre kvantiteter.

Nedan ser Ni bilder på ett urval av detta stora sortiment. Vi har ett nära avtalat samarbete med flera grossister i Tyskland som vi. Gammeldags flaska i glas med skruvlock kr. Lantlig rund glasburk med mönster och lock.


Skärbräda i trä större med handtag 1kr. Denna pin hittades av Anders Ström. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Passar utmärkt att använda för att.


Idealisk för mat, pasta, bönor, gryn. Plastburk med skruvlock L. Ljuslyktor av glasburk och. Innan du limmar fast rullarna i botten på glasburken ska du klä dem invändigt med.


Trädgården är fortfarande en stor del i. Beställ små glasburkar billigt Till marmelad och för inläggningar. Universell glasburk med Twist Off 82.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.