tisdag 30 juni 2020

Takkrok utan att borra

Search the best information on DirectHit. Betongkrok utan att borra - Hur tänkte du? Paulina Kolm är dålig på att borra. När hon en dag skulle hänga en vägglampa på betongväggen fick hon en idé.


Finns det nått "vettit" (enkelt) sätt att fästa en krok eller liknande i Betong?

Skulle vilja hänga upp mina skidor på väggen eller i taket i. Den behöver inte vara slarvigt gjord utan kan lika väl ha. Tegel är ett så vackert material att man ofta inte vågar borra. Förlängningsarmen hängs på befintlig takkrok och därefter är det bara att hänga på armaturen. Vill du flytta din taklampa utan att behöva borra nya hål.


Det unika systemet har en tejp som fäster på alla solida ytor och som kan tas bort utan att skada den underliggande ytan. Takkrok används exempelvis för att.


Behöver hjälp att 1) borra och sätta upp ny takkrok (normal vit utan eldragning) i betongtak (slagborr, krok, plugg) 2) borra och sätta upp befintlig krokhängare.

Det är inte ovanligt att testerna genomförs med mer än dubbelt så hård belastning – utan att varken underlag eller fästanordning ger vika. Vrida är utvecklad i Göteborg och är en designad flexibel lösning som flyttar taklampan utan att lämna några spår i taket.


Inte vill man borra nya hål i. Men en kollega från jobbet rekommenderad att jag skulle borra. Min fråga är vart kan jag få tag i en sån skruv utan. Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - % På Online Shopping.


Det är ju betongtak, hur borrar jag utan att hålet blir upp till grannen och två meter i diameter? Hur skruvar man bäst fast hyllan i tegelväggen? Hur undviker man att borra i elkablar och metallrör? Och hur får man fäste i gipsskivor?


Borra genom maskeringstape så splittrar du minsta möjliga. Skruva upp en plugg, den ska du lätt kunna HÄNGA i utan att den släpper.


Observera att det EJ är tillåtet att borra i fasaden - oavsett material - utan tillstånd från styrelsen. Så inreder du badrummet utan att borra. Ett borrhål genom kaklet i badrummet är permanent.


Och varje hål är också ett hål.

Enkel Med Vrida flyttar du snabbt och enkelt taklampan utan att göra nya hål i taket. Vrida är även enkel att installera, den hängs på befintlig takkrok och. Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina.


Finns det inga balkar eller liknande du kan spänna fast reglar imellan, utan att borra ? Bestämmer du dig ändå för att borra och bor i en. Jag vill ha hållbara krokar i badrummet som inte riskerar att rasa ner. Men att borra hål är inget kul och ökar.


Hållbara badrumskrokar utan att borra i. Svårt att fästa en taklampa i taket på ett säkert sätt utan att borra och skruva. Massor med smarta produkter för montering utan hål i väggen.


Genomtänkt design som gör att tvålen kan torka på ett enkelt och elegant. Det kan vara knepigt att borra snygga hål i kakel och du riskerar också att skada tätskiktet.


Och du kan montera både handdukshängare och krokar utan skruvar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.