måndag 8 juni 2020

Text på gravsten

Vi hjälper dig med gravstenen. Hitta all information du behöver här. Hos oss beställer du enkelt din gravsten, har du egna idéer - vi designar den.


I samarbete med GRF Gravvårdar levererar vi i hela Sverige. Inskriptioner (gravering) på gravstenar. Har du en befintlig gravsten och behöver komplettera stenen med ett nytt namn och datum?

Att välja gravsten är för många ett svårt beslut. Och att bestämma text på gravstenen är ofta ännu besvärligare. Man vill så gärna skriva något vackert. Vi håller på och ska bestämma vad som ska stå på vår son Todds gravsten ! Textkompletteringen görs för att gravera namn, datum och önskad text på en befintlig gravsten.


På liggande gravstenar bör förgylld text undvikas. De flesta huggna texter kräver underhåll. Om man vill ha en helt underhållsfri gravsten så ska man välja.

Simon-Lowes står det : Avlad. Vi på Fonus hjälper gärna till med rå förslag och inspiration på. Att skapa en gravsten kan vara en lång process, kanske många viljor eller helt enkelt brist på idéer. Det kan vara svårt att veta hur den bortgångne hade.


Ni väljer själv hur text, dekor. Har du några frågor om oss eller funderar du på att beställa en skräddarsydd gravsten ? Välj mellan olika Gravstenar på vår webbsida. Texten är försänkt i silver, dekor försänkt och blästrad.


Grå granit med naturyta och råhuggna kanter. Behöver ni text på en gravsten ? Fyll i formuläret så återkommer vi med en offert inom kort. Här kan du välja vilken text du vill ha på gravsten.


Beställ hos Bröderna Henrikssons Stenhuggeri i Göteborg med omnej så hjälper vi dig med text till gravsten ! Norrorts Gravvårdar utanför Stockholm utför inskription, text och andra tillägg på befintliga gravstenar. Kontakta oss redan idag för prisförslag.


Med eget stenbrott bryter vi på Orsa Stenhuggeri egen sandsten. Vi tar även hem annat stenmaterial såsom skiffer, granit, marmor och mer.

På gravplatsen har man rätt att uppföra en gravsten eller minnesmärke. Ta gärna god tid på dig att välja en.


Gravsten på bilden visas i Hallands granit med polerad framsida, rå arbetade kanter och mattblästrad baksida. Få en kostnadsfri offert på en vacker gravsten. Personliga gravstenar efter önskemål.


Sveriges ledande tillverkare och leverantör av prisvärda gravstenar online. Alternativt utföres arbetet på plats. Textens stil och bokstävernas utformning skall med övrig.


Vi har även stor erfarenhet att hjälpa till med texter på olika språk och. Alla gravstenar går att få i princip i vilken form man önskar.


Priserna nedan gäller monterat och klart på gravplatsen. Topp saker du bör tänka på vid köp av gravsten. Gravsten ska inte väljas om man valt någon av följande gravtyper: minneslun askgravlun askgravplats.


Vi tillverkar allt ifrån gravstenar, murar, trappor och gatsten till grindstolpar, golvplattor. Detta har gett oss en gedigen grund att stå på.


Något som framgår av bilden men som nästan aldrig nämns när man citerar ovanstående text är att hans namn inte står på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.