måndag 6 juli 2020

Stengods tallrikar

Vi har tallrikar i allt från glas och stengods till porslin och melamin. Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Stort sortiment inom möbler, inredning och köksartiklar till oslagbara priser. Nordens största nätbutik för heminredning på nätet.


Shoppa online till bra pris!

Handgjord keramik är en vardagslyx! Jag drejar i stengods och skickar inom Sverige. Assiett, skål och mugg i samma färger finns att köpa till. Fortuna är en serie tallrikar av stengods som innehåller både flata som djupa tallrikar men även skålar och en kaffeserie.


Serien Fortuna finns även i två. Flata tallrikar från Bitz i stengods med matta färger. Ingår i vår populära porslinsserie Chennai som vi har ett stort sortiment av.

Tallrikar, fat, koppar och assietter. Fri frakt vid köp över 1kr! En stilren grå middagstallrik från det danska märket Aida och serien Raw.


Lägg upp och servera måltiden på tallrikar i stengods från Le Creuset. Hitta ett stort urval av storlekar och färger. Passar till alla önskemål och behov. Här har vi tallrikar som är tillverkade av stengods där olika serier finns.


Härliga tallrikar i stengods glaserat i vitt. Design av Ernst Kirchsteiger. Lagervaror skickas inom timmar. With Pleasure från HIMLA, är en stilren keramik-serie i stengods och kan användas både till vardag och fest.


Aida är ett porslinsmärke som har många fina tallrikar i vackert målad stengods. Se utbudet med svarta tallrikar i flera storlekar. I samma serie finns även djup tallrik, assiett, mugg och skålar.


Det vita porslinet har fasats ut till förmån för det mer rustika stengodset och det trendigaste man kan servera på just nu tycks vara just detta. Spara tid och pengar med Kelkoo.

Jämför Pris Och Köp Direkt Online! Varje månad hjälper vi över miljoner. Små olikheter kan förkomma. Tål maskindisk och mikrovågsugn. Vackra stengodstallrikar i grönt och svart. Rektangulära fat som tål ugn upp till 2grader. Du kan köpa tallrik rektangulär i stengods för tapas och sushi. Hela Groovy-serien är gjord i det tåliga och vackra materialet stengods. Det blommiga mönstret på tallrikarna och skålarna har den klassiska vackra stilen som vi.


Den betecknar både materialet, stengodslera, och föremål tillverkade av det. Här hittar du tallrikar, tallriksset och assietter för alla tillfällen. Stengodslera är en variant av lera för.


Kombinera med ärriga delar i serien och skapa vackra dukningar! En av vårens nyehter från Ernst stengodsserie är dessa tallrikar. Tillverkat i slitstark vid. För att erbjuda dig en personligare och bättre upplevelse använder vi cookies.


Storlekarna är cirkamått och i centimeter. Höganäs stengods Glöggmuggar beige glasmani. Alla priser inkluderar moms. Klicka på bilderna så blir de större. Kavlade tallrikar - Jag har försökt göra tallrikar genom att kavla lera som jag sedan lagt över e.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.