fredag 31 juli 2020

Stensåpa

Skonsam stensåpa för natursten och betong. Jämför priser och läs recensioner på Städutrustning. Vi hjälper dig att hitta rätt stensåpa Städutrustning och göra ett billigt.


Rekommenderas inomhus till porösa eller glaserade keramiska plattor, natursten, terracotta, italiensk sjösten, kalksten och marmor. Numera finns även speciella stenprodukter som stensåpa, stentvål och stenolja i fackhandeln, men enligt Ingvar Hedenrud lär det fungera lika bra med en.

Välkommen in till oss för mer information och inspiration. Lämplig stensåpa är t ex Steinfix eller Steinfix (sök på internet efter närmsta återförsäljare). Självklart ska man även här hålla sig från starka, sura eller basiska rengöringsmedel.


Beställ allt inom Rengöringsmedel m. Tvålflingor har samma effekt som stensåpa men är betydligt svårare att få tag i, så då kan man lika gärna använda stensåpa. Utmärkt för rengöring för sten- och betongytor utomhus, till exempel terrasser, uppfarter och gångar.


Sanitesprodukt Nitor Saneringsvätska Natur 1l.

Sanitetsprod Nitor Saneringsvätska Natur 5l. Förtunning Nitor Cellul 1l. Med snart år i branschen har vi marknadens största utbud av marksten och stenplattor för trädgårdsbruk.


Alltid låga priser och kunnig personal. Så mycket mer än bara såpa! Grumme har ett brett sortiment inom miljöanpassad rengöring och städning – för ett skinande rent hem och rent samvete. En stenyta tål att slitas på.


Den är lättstädad eftersom sten är ett hårt material. Men det är ändå poröst och sugande och kan fläckas av fett och skadas. Stensåpa för rengöring och ytskydd av betong resp. Ingår i Capton Super Floor System.


Linsåpa är en riktig mirakelprodukt! Rengöring med Steinfix stensåpa bevarar färg och yta till skillnad från produkter utan rätt ph- och fettvärde och underlättar ofta själva rengöringen.


Betongvax ger ytan skydd mot repor och andra skador. Extra hög återfettningsgrad vilket ger en extra finish åt ytan.

Eniro är den lokala sökmotorn. En smart genväg till det du behöver, i din närhet eller dit du ska. Köp Minska STENSÅPA NITOR 750ML Öka ? Komplettera med impregnering för bäst resultat.


Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar att jämföra priser. Allt till ditt byggprojekt. Geenline - StenSåpa l. Handla tryggt online hos Bolist.


Boosta dina växter KRAV-märkt näring som förser jordens mikroorganismer med näring för en naturlig fruktbarhet. Butiken på Valhallavägen har öppet för. I-Vax använder ni oavsett städmeto såsom moppning, svabbning, maskinstädning m m. Ersätter golvpolish, stensåpa och starka polishborttagningsmedel. En specialanpassad såpa för sten.


Den både rengör och skyddar naturstenen. Såpan är framställd av vegetabiliska oljor och har en oslagbart hög fetthalt men. Våra naturstensprodukter är mycket tåliga och ‘behöver’ oftast ingen behandling, men eftersom vi människor använder oss av kemikalier och ‘onaturliga.


Svart ojämnt golv är ju som den är - allt syns och man får städa ofta. Varken "stenolja" eller " stensåpa " håller ytan rent per automatik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.