tisdag 28 juli 2020

Stentrappor entre

Skapa en välkomnande entré med en trappa från Stenbolaget. Sveriges största sortiment av utomhustrappor till bäst priser. Besök Stenbolaget och beställ nu!


Flisby har snygga trappor i trappblock i granit eller betong. Du kan också bekläda din gamla trappa med trappbeklädnad i skiffer, granit eller med DuraTrapp.

Molnsätra Natursten - Granit plansteg 300. Med plansteg i granit renoverar du din gamla utslitna trappa. Limmas med fix på befintlig trappa. Naturstenar av olika slag har en mycket vacker kulör och framtoning.


Vi tillverkar entrétrappor i betong. Bestäm dimensioner och ytbeläggning själv! Vi kan skapa precis det utseende du efterfrågar för.

Stentrappor och betongtrappor i ett flertal modeller. Beställ Entréplan Runt billigt och tryggt hos Stenbolaget. Antingen via vår webbplats eller direkt i våra butiker. Här beskriver Martin Timell hur du snickarar en entrétrapp med rejäl yta runt dörren.


Specialdesigna din egen halvrunda trappa, välj mellan flera ytbeläggningar och modeller. Stenblock har används till trappor utomhus i tusentals år. Massiva trappor eller plan- och sättsteg. Vi har ett brett sortiment från de mindre entréplanen till de större trappo.


Renovera trappa av betong? Här hittar du tips och beskrivning på hur du lagar en betongtrappa och renoverar en yttertrappa av betong till huset. Stensättning, Byggservice, Trädgård Visa. Om du vill att din trappa skall förbli stadig i många år så skall den byggas upp på rätt sätt.


Se här hur stenarna skall läggas. Vi arbetar med stenarbeten i alla dess former. Tips på sökningar för ” stentrappor. Vi på VE Sten AB kan hjälpa dig från idé till färdigt arbete.

SKIFFER OCH GRANIT TILL GOLV OCH UTEPLATS Skiffer och granit är hållbara material. När det kommer till interiör har vi gått igenom en period av vinylgolv. Här ser ni trappen med mur.


Hos oss kan du till exempel hitta: granit, mar. På bilderna visas stentrappor i svart, grå och röd granit, samt i sandsten. Vi utför betong och terrazzosteg samt planer för beläggning av ståltrappor och andra trappstommar. Beklädnads i tillverkningstjocklek – mm är vanligast.


Gör dina val nedan för att hitta det som inspirerar just dig. Välj ett eller flera filtreringsval för ett förfinat resultat. Bilderna som visas innehåller en. Vi har vackra och funktionella trappor både till källartrappan och entrén.


Få inspiration till hur du kan göra din trädgård till dina drömmars trädgård med marksten, plattor och murar och andra betonglösningar. Vill du bygga eller köpa ny trappa? Trappforum Sverige AB är ledande inom montering av moderna trappor.


Vi guidar dig - från idé till färdig installation!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.