fredag 10 juli 2020

Tältstång

Tältstång Aluminium med Hölje 5mm 2-pack. Stångsektion mm (incl. reparationshylsa) 1kr. Skickas 0-vardagar 12SEK.


Perfekt som reservdel men det går också att använda dubbla stänger vid extrema. Tarp teleskopisk tältstång är en gedigen och lättanvänd tältstång för alla tarpar med öljetter.

Läs mer om Helsport Resår för tältstång, pk. Köp tältpinnar, markspik, tältlina, tälthammare och andra tillbehör till ditt tält hos Friluftsvaror.


Handla från utlandet Om du är svensk och befinner dig utomlands gör en beställning som vanligt. Ange leveransadressen i kassans kommentarsfält.


Besök våra två välsorterade butiker i Stockholm! Klicka vidare för att hitta butikernas öppettider och mer information - addnature. Skriv in den e-post som används vid inloggning.


När du klickat på "Ja, jag har glömt mitt lösenord" skickas ett mail till den e-postadress som angavs, där du.

Passion för natur och teknisk kompetens är hemligheten bakom Primus innovativa produkter. Stångreparationsset för att byta ut tältstänger på mm. Passar bra till både familjetält och friluftstält. Artiklar i som innehåller information om detta objekt eller närliggande ämnen.


Coglan s säljer en liten, sluten reparationssats speciellt för tältstång reparationer. Inne i kit, hittar du en lång bungee rep, pole hylsor. Tältcentralen syr nya tält och utför reparation på gamla.


Innovation och produktutveckling är en av hemligheterna bakom den höga kvaliteten på Isabellas omfattande sortiment. Och vissa produkter ”upptäcktes” mer. Alle Hilleberg tält levereras med kompletta stänger och en reparations hylsa. Extra stänger är ändå bra att ha med.


Många lätta skydd använder vandringsstav som tältstång. Jag vill ha ett sånt men använder inte vandringsstavar. Vilka alternativ finns och var. Nu kommer Julas nya katalog med många spännande produkter och drygt tusen nyheter.


Den kanske största nyheten är ändå att katalogen kommer att. Stämmningshöjare, prydnader och heminredning.

Ett trevligt och välkomnande hem är någonting som de flesta eftersträvar. Med några mysiga värmeljus, en vacker. Jag har brutit en tältstång på ett kupoltält från Fjällräven. Det otroliga är att Fjällräven kan tillverka en ny stång till mig trots att tältet är 14.


Om gummicorden i dina tältstänger är dålig eller sönder, kan du enkelt byta ut dem. Här får du fem meter elastik att använda. Yttermått (BxHxD): 2x 3x 1mm. Beslag för rör och tältstång.


Ett superlätt tunneltält för person (Akto betyder "ensam" på samiska). Trots den låga vikten är Aktotältet med dess tunneltältskonstruktion, med en enda.


Från skidstaven en tältstång Sidan 34. Köp stora tält för familjecampingen hos Friluftsvaror. Stor erfarenhet ger dig högsta kvalitet och trygghet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.