måndag 10 augusti 2020

Steinfix 60 natursåpa

Natursåpa för sten och betong. En miljövänlig natursåpa som är speciellt utformad för regelbundet underhåll av natursten eftersom. PH-neutral naturprodukt för behandling och underhåll av alla typer av sten, betong och terrazzo. Kontakta Oss Produktblad Steinfix.


Rengör och skyddar stenen. Pris 14kr -2% Rabatt. Oslagbart hög fetthalt med fortsatt neutral PH i brukslösni. Steinfix är en natursåpa för impregnering av stengolv.


Bibehåller stenens färg och yta. Miljömärkt behandlings- och förseglingsvätska för alla typer av obehandlade stengolv. Lämplig för vardaglig rengöring av bänkskivor i granit och marmor. Förbrukningsmaterial och städgrossist.


Behandling och underhållsmedel för alla typer av stengolv som tål vatten. Fungerar utmärkt vid dagligstäd med diamantrondeller som Twister. En natursåpa som kan användas på alla typer av stengolv som tål vatten. Såpan ska användas för den dagliga skötseln då den både rengör och impregnerar stenen.


Lägg till i önskelista Lägg till jämförelse. För alla typer av obehandlade stengolv. Specialanpassad såpa för sten. Både rengör och skyddar stenen.


Allt inom mosaik, kakel, natursten m. En naturlig reaktion skapar ett smuts och vattenavvisande skikt på marmor, kalksten etc. Stilren bänkskiva i betong Stilren bänkskiva i betong Med en gjuten bänkskiva i betong får köket ett speciellt och personligt utseende.


Steinfix 60 natursåpa

Droppen Elegance natursåpa är en mild produkt för rengöring av alla oljade och vaxade trägolv. Svanenmärkt, framställd av. Polar Soft natursåpa Pajala kemiska AB A Polar Soft allrent.


Steinfix 60 natursåpa

För att ange betyg för produkten behöver ni vara. Behandlingsmedel och förseglingsvätska för alla typer av stengolv som tål vatten.


Med regelbundet underhåll med steinfix blir ytan något blankare med tiden. Denna metod var förr den vanligaste på nytillverkade terrazzogolv. Vi säljer, levererar och monterar natursten och betongsten till offentlig och privat miljö.


Steinfix 60 natursåpa

Vi har granit, kalksten, marmor, skiffer och betongsten till förfogande. Uovertruffet højt fedtindhold og stadig med neutral pH-værdi i brugsopløsningen. Såpen har stor renseevne og gir overflaten en slitesterk pleiefilm.


Köp Minska NATURSÅPA VIT 1L Öka. Oljebehandlingsmedel för bl a skiffer, klinkersten och terazzogolv. Dicken bis 10mm und Höhen von bis. Mikrofiberduk för Golv 50x60cm.


Gir overfl aten en slitesterk pleiefi lm, samtidigt med at produktet har en. Impregnering hindrer smuss og forurensning å trenge ned i porene, tilfører.


Vänta sedan 30- minuter och torka bort resterna. Använd - dl såpa per liter vatten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.