fredag 28 augusti 2020

Svart dekorsten

Dekorsten från Hasselfors. Svart skiffer från Hasselfors. Handla enkelt online hos bygghemma. Vi har ett brett sortiment med dekorsten i olika färger, storlekar och utföranden i lager.


Vill du hitta på något nytt i trädgården?

Vi har dekorsten som gör att din utemiljö ser mer utsmyckad och personlig ut. Ett av Sveriges största sortiment av dekorsten, välj bland sjösten, marmorkross, diabassingel eller gårdsgrus i alla möjliga färger och former. Vi har allt från vit dekorsten till svart sten, melerad sten och svartvit sjösten. Hitta mer info och inspiration här!


Se vårt sortiment av över dekorstenar här. Plattor, marksten, murar m. En strikt och sober blandning från Hasselfors av strandslipad flinta med svart, grå och vita nyanser.


Använd dekorsten till att smycka din trädgård och utemiljö på ett personligt och levande vis.

Jämför priser och läs recensioner på Marksten och Mursten. Vi hjälper dig att hitta rätt dekorsten vit Marksten och Mursten och göra ett. Vi har bland annat skiffer, sjösten, granit och marmor. Storleken varierar mellan mm till 3mm beroende på.


Välj mellan vår dekorsten i granit, marmor, kullerstenar, grövre sjösten, skifferkross eller den fina sjöstenssingeln i flera färgvariationer. Dags att piffa upp trädgården? Vi kan erbjuda flera olika sorters dekorsten och sjösten till bra priser.


Vi levererar självklart hem till er. En snygg dekorsten med varierande storlekar på stenarna som gör att ytorna blir spännande och livfulla. Du kan se denna produkt i Malmö grus terminal. Tumlad sten, en rundare dekorsten i homogen färgställning.


En lite exklusivare vit eller svart sten som tumlats för att ge en mjukare känsla. Planteringsskydd stor 180x1cm. Fagerhults Torv säljer dekorsten i alla möjliga utföranden.


Välj bland sjösingel, natursingel. Pebbles är en speciell dekorsten med en mjuk yta som är blank när den är ny, blankheten mattas dock ner när stenen åldras.


En sober blandning av strandslipad flinta i vitt, grått och svart.

Wrams Gunnarstorps har ett stort utbud av dekorsten t. Kom gärna hit för att se dom olika sorterna i vår utställning. Rekommenderas som dekorsten. Ett stort utbud av olika slags dekorsten, som lyfter din trädgård och sätter prägel på din plantering.


Diabasen används som dekorsten i trädgårdar och planteringar. Grus i Skåne säljer makadam, dekorsten och skånsk kullersten i olika färger och storlekar av bästa kvalitet till dina trädgårds- och tomtarbeten. Hos oss på Markbutiken finns ett stort utbud av dekorsten.


Sjösten finns i olika fraktioner och färger. Blanda upp vacker grönska och eleganta markstensytor med dekorsten för att skapa karaktär och få en snygg helhet. Används till gårdsplaner, grusgångar, garageinfarter eller som dekorsten.


T ERIKS skifferkross svart tumlad. Passa på att beställa trädgårdstillbehör och belysning för en finare trädgård.


Vi erbjuder dekorsten och singel i närheten av Helsingborg, Båstad och Landskrona. Läs mer på hemsidan eller kom in till vår butik i Viken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.