fredag 21 augusti 2020

Trappblock

De finns i en rad olika längder för att tillgodose ditt unika behov. Kant och block är utformade för att låsa de belagda ytorna, något som är viktigt vid läggning av marksten och murar. Vårt plintsystem är marknadens smartaste.


Det mindre formatet gör det enklare att bestämma bredden. Skapa en pampig trappa med våra blocksteg och trappblock. Stort sortiment till bra priser.


Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Flisby har snygga trappor i trappblock i granit eller betong. Du kan också bekläda din gamla trappa med trappbeklädnad i skiffer, granit eller med DuraTrapp. Besök någon utav våra lågprisbyggmarknader – Alltid äkta lågpris.


Dela av markstenen med en vacker kantsten. Flera olika typer av granittrappor. Här har vi listat ett brett utbud av trappor i granit och trappblock.


Oavsett vilken typ av trappa du har tänkt bygga hittar du garanterat något som passar hemma hos dig här. Vi har både trappblock i natursten och i betong samt.


Blocken kan även användas som mursten. Komplettera sedan helhetsbilden med Keystones egna trappblock och förena trädgårdens olika etager eller varför inte ge stödmuren ett välbehövligt avbrott som.


Trappblock

Med hjälp av enstaka trappblock i granit tar du lätt upp mindre nivåskillnader i terrängen och bygger upp en entrétrappa. Brilliant trappblock är ett trappblock i serien Brilliant.


Trappblock

Trappstegen finns i fyra längder. Låt kreativiteten flöda och bygg en trappa med Keystone trappblock. Blixbo Cement egentillverkar trappblock i betong för olika typer av trappor. Kan användas i trädgården eller som trappsteg intill huset.


Stentrappa - vi har block till trappa, entrétrappa, blocksteg i granit och blocktrappa. Blockstegen är strukturerade för att minska. Klassikblock trappblock är ett stilrent betongblock som har en rad olika användningsområden.


Nu är det dags att byta ut vår provisoriska byggtrapp som vi haft i två år (varför blir det alltid så med provisorium?) och jag har kommit. Vi skapar funktionella och vackra miljöer för personliga möten.


Välkommen till vår butik, utställningar och lager i Göteborg! Färgskiftningar och kvartsränder får. Genom att fortsätta använda sidan så accepterar du att cookies används.


Det finns trappblock i många olika varianter och format, med antingen lodrätt eller avfasad framkant. Oftast lägges trappblock på varandra, så trapphöjden.


Trappblock

När man lagt en yta med marksten eller byggt en mur vill man inte att de ska röra på dig i sidled - det är där block och kant kommer in i bilden. Allt inom sten till Din trädgård till bra priser med redovisad fraktkostnad. Beställ online eller i vår butik.


Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det i. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Trappblocket har en knäckt framsida och passar bra in i många miljöer. Entrésteg halvmåne ljus granit. Trappblock : 4x 4x 150: 60-Finns i följande färger: Naturgr.


K G Nilssons Cementgjuteri AB med produkter inom vattenbehandling, trappor, anläggning. Brett sortiment som fyller dina trädgårdsbehov inom marksten och mursten.


Marksten och markplattor, inspiration och kreativitet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.