torsdag 3 september 2020

Svenska kakel nordik stone

Köp kakel till kanonpris online. Lägg till montageservice vid köp! Med klassiska färgtoner som svart, brun, grå och vit. Inspirerad av den svenska kolmårdsmarmorn.


Plattorna är tåliga och frostsäkra och kan. Prenumerera på vårt inspirerade nyhetsbrev om kakel och bad samt om kommande kampanjer.

Välkommen in till oss för mer information och inspiration. Vi har bra kakel till bra priser. I vårt stora utbud av snyggt kakel så hittar du garanterat ett kakel som passar. Man importerar kakel och klinker främst från Italien.


Kakel online med hemleverans. Hos Golvpoolen hittar du ett brett sortiment utav kvalitativt kakel och.


NORDIC - inspirerad av den nordiska kulturen, med färger som i en mjuk smekning glädjer det mest kräsna ögat. En serie som enkelt hittar sin plats, oavsett var. Natursten direkt från naturen.

Ger en härlig naturlig nötning. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Blackstone är en riktigt svart klinker med en strukturera stenliknande yta. Den är gjord av granitkeramik, är frostsäker och tålig, vilket gör att.


Du hittar kakel och klinker för hela hemmet hos oss. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Hela vårt sortiment är en hyllning till kreativiteten och valfriheten – det ska ju vara kul att välja kakel ! Och här finns något för alla. Atlantis Decoration Stone.


Kvik, Marbodal, Ikea, Bällingslöv, Svenska kakel. Nordik Stone Nordik Stone. Mosaik Irland Stone Grey 5x5. Beställ natursten som marmor, skiffer, granit och andra sorter på Golvpoolen.


Alltid toppkvalitet till kanonpris hos oss. Vi lägger upp nya kakelbilder kontinuerligt. Skandinavian Stone Art AB. Fasaden putsades om med Sto Lotusan mm. Klinkerplattan Wood från Svenska kakel.

Senaste räkenskapsåret gjordes en förlust på 6TKR. Det sitter endast män i styrelsen. Vi erbjuder ett stort sortiment av kakel och klinker till. Hämta inspiration och kunskap hos oss.


Hos oss hittar ni allt från svensk natursten till. Att lägga kakel och klinker kan ibland vara tidskrävande men fantastiskt roligt och lätt att hålla rent. De används oftast i badrum, kök och uterum. Behöver du kakel och klinkers för ditt badrum eller kök?


Vi på K-rauta erbjuder prisvärda alternativ av kakel. Kolla in våra inspirationsbilder eller besök någon av våra butiker för att se mer.


Kampanjen gäller hos alla våra svenska återförsäljare till och med den 31.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.