tisdag 1 september 2020

Toppdress storsäck stockholm

För större mängder eller om du vill ha det löst levererat, tag kontakt med oss. Gödslad dressjord för gräsmattor. Stimulerar skott- och rotutveckling hos din gräsmatta.


K-Dress kan hämtas med släpvagn. Pall bör materialet säckas i storsäck. Det din trädgård behöver i vår kan du nu få från oss i storsäck.

Och vi tar tillbaka det du vill bli av med. Levereras i STORSÄCK om totalt ca ton. Se våra köpvillkor för mer information om leveransen.


Ni är välkomna att hämta storsäck själva med bil och släp och vi. De angivna priser är inkl. Vi kräver inte extra betalningsavgifter. Du kan få material levererat som storsäck med lyft.


Vi på NCC Ballast erbjuder ett brett sortiment av jord, sand, grus- och krossprodukter. Råmaterialet utvinns och förädlas i egna grus- och.

Köp Planteringsjord till låga priser hos Häckspecialisten. Vi har planteringsjord på säck, storsäck och på flak! Jord till plantering Jord till gräsmatta Sand och Makadam Göteborg välj AIM. Toppdress används till att förbättra gräsmattor.


Oavsett om du proffsbyggare eller hemmafixare så har vi material till dig. Allt från jordprodukter till rabatten och växthuset till. Beställ grus, jor täckbark m. En blandning av sphagnumtorv, sand och barkmull. Leverans direkt hem till din trädgård.


Blanda gärna barkmull, planteringsjor kogödsel, täckbark eller toppdress för att få ihop till mängdrabatter. Du kan beställa hämtning och tömning direkt online eller via telefon.


Stockholm Grus och Makadam Webbshop. Enkelt, smidigt och bra priser! Visste du att du kan handla jord och matjord på storsäck ? Det är praktiskt och ekonomiskt!


Regional tillverkad jord som blandats upp med sand och kompost. Det hjälper alltså INTE att kontakta oss igen gällande samma storsäck. En Storsäck kan användas för t ex byggavfall, trädgårdsavfall, grovavfall och mycket annat.


Säcken är så stark att den kan ta upp till ett ton, och hämtas.

Vi tar hand om ditt avfall med storsäckar och sätter service och kundbemötande i fokus. Detta gör vi genom personlig kundkontakt och snyggt utfört arbete, allt. Köp din planteringsjord hos Mailbag - Din trädgårdsjord levereras i storsäck och denna matjord fungerar utmärkt för gräs,träbuskar och mer! Då kan du beställa ett urval av våra växter och jord online - med hemleverans till dörren.


Vertikalskär gärna mattan vid behov och gör den luftig i jorden. Fördela ut frö jämnt över mattan och toppdressa med fördel. Ring eller boka direkt online, enkelt snabbt och prisvärt! En storsäck är en kraftig säck för hantering av olika typer av avfall och behov, exempelvis byggavfall, städavfall, trädgårdsavfall och grovsopor.


Torr lös björkved i storsäck på pall. Osorterad och varierande grovlek. Så här väljer du rätt storlek och köper din.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.