tisdag 8 september 2020

Torky hållare

Bästa Priset På Torky Spara tid och pengar med Kelkoo. Med våra smarta Torky hållare har du alltid papper tillgängligt! Vår smarta, praktiska hållare. Tork är det världsledande varumärket för hygien på arbetsplatser.


Edet Torky Original finns att köpa på: ICA, Coop. Vi erbjuder ett brett urval av dispensrar och refiller till kunder i mer än länder. Centrummatad hållare som fästs. Hållaren fungerar på de flesta plana ytor såsom sten, rostfritt, laminat.


Smart original hållare från Edet. Det är alltid bra att ha ett par extra rullar hemma! I webbshoppen hittar du den nya smarta vägghållaren Torky On The Wall, den portabla väskan Torky On The Go – som finns i en mängd utseenden – samt Torky On.


Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Rivröret – en hållare för hushållspapper. Lätt att riva av papper med en han och dessutom supergullig design!


Beställ Pris: 1kr inkl. Stort golvstativ med hållare för små och stora pappersrullar. Tandad anliggare som gör det lättare att riva av pappret. Samtliga priser på hemsidan är angivna exkl.


Torky hållare

Vi reserverar oss för eventuella skrivfel. Priser kan när som helst ändras utan avisering. En hållare med många möjligheter alltså!


Passar ej till maxirullar, med smalare hål på innerrullen, eller sådana som saknar papprulle helt, typ Torky. Pappershanddukar finns i hållaren på toaletten, hushållspapper i köket och stora torkrullar på städkärran du mötte i sjukhuskorridoren. Här kan du beställa en gratis Edet torky-hållare.


Erbjudandet gäller så långt lagret räcker. Kökstillbehör av högsta kvalitet. Här hittar du torkpapper till de bästa priserna. Köp torkpapper idag och få leverans inom 1-arbetsdagar.


Fri frakt vid köp över 9kr. Detta formulär ber om dina kontaktuppgifter så att vi kan svara på din förfrågan via e-post. Läs om våra användarvillkor och personuppgiftspolicy för en.


Torky hållare

NYTT i butiken och i webbshopen! Nu lanserar Edet en ny generation hållare för Torky. Köp online Hållare till Torky, Torkyh. Den mars kommer den i ett nytt.


Torky hållare

Nya Torky On The Wall – en smart vän på väggen. Med vägghållaren Torky On The Wall är du aldrig utan. Sortimentet omfattar hygienprodukter av mjukpapper, torkpapper och rengöringsdukar, servetter, hållare och olika tillbehör. Finns det nån riktigt snygg hållare för Torkypapper att få tag på?


Jag inbillar mig att jag vill ha det i vårt sprillans nya kök, men det kanske är helt galet. Billigt torkpapper hittar ni hos oss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.