onsdag 23 september 2020

Trycka egna disktrasor

Stort utbud av disktrasor. Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Vi säljer disktrasor med ditt eget tryck. En perfekt reklam eller profilprodukt. Vi har bra kvalitet och låga priser. Disktrasorna finns i många färger. Erika Tubbin hon sätter ord på det mesta hon - När juldagsmorgon glimmar vill även Teko Tryck ha sovmorgon! Vi kommer att ha stängt mellan dec – jan. Omvandla en tråkig detalj i köket till något snyggt med ditt eget tryck på.


En miljövänlig natur disktrasa med tryck. Diskdukarna finns i många färger. Beställ disktrasor med tryck hos oss. Jag skulle vilja trycka på egna trasor.


Trycka egna disktrasor

Funderar om det fungerar lika som om man gör med transferpapper till. En disktrasa med tryck är bra reklam. Köp diskduk med tryck av oss.


Vi erbjuder marknadens billigaste disktrasor med eget tryck. Här hittar ni våran blogg där vi skriver om allt mellan himmel och jord. Se alla färger på disktrasorna här. Vi på Supportergrossisten har gjort en mindre prisjämförelse på disktrasor med eget tryck, mot ett antal andra bolag som också har disktrasor med eget tryck i. Sopset, borstar, disktrasor mm.


Trycka egna disktrasor

Snabba leveranser över hela Sverige. Din logotyp, text eller bild. Perfekt gåva från ditt företag eller förening. Alla har en åtgång på disktrasor. TRYCK T-SHIRT MED EGEN DESIGN. Pris från 200:- plus frakt. Sälj disktrasor och handdukar med ert klubbmärke som ni designar och trycker själva med ert egna tryck. Ett roligt sätt att tjäna pengar. Du kan sedan trycka på textil, trä, papper, disktrasor eller keramikdekalpapper.


Gör dina egna tygkassar, t-shirts, quilttyger, underlag för fria broderier. KitchenTime har ett brett sortiment av disktrasor, microfiberdukar och rengöringsdukar. Bra priser, fri frakt och öppet köp i 3dagar.


Trycka egna disktrasor

Du har garanterat hört talas om hemmavirkade eller –stickade disktrasor, som många den senaste tiden har börjat med. Jag är själv ett fan av de hemmagjorda. Reklamprodukter och profilprodukter med eget tryck och egen logga. Ballonger, entrémattor, isskrapor, tejp, kepsar mm.


Den kan absorbera otroliga gånger sin egen vikt och är tillverkad av. O vilka fina disktrasor du har gjort. De gör diskning och städningen lite roligare kan jag tänka mig. Under påsklovet ska jag och sonen trycka egna kökshandukar.


Grundpris (utan tryck ), kr, kr, kr, kr. Såg på REA innan jul där de gjorde jättefina färgglada disktrasor. Tillverkade i Sverige av 70% cellulosa och 30% bomull, är biologiskt nedbrytbara och kan komposteras.


Tips på Egna disktrasor - Hejsan! D Förut har jag målat med textilpennor på enfärgade disktrasor, och det blev ju roliga p. Dukar är en uppskattad och lite finare reklampresent.


Oavsett om du beställer dukar med eget tryck eller neutrala, är det en gåva som brer. Köp billiga disktrasor online här.


Snabb levereans och bästa pris på Flyers, Foldrar, Broschyrer och Kuvert samt Banderoller, Vepor, Rollups och Mässväggar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.