tisdag 8 september 2020

Väggfärg kök

Letar du efter kök i lantlig, klassisk eller modern stil? Besök nån av våra Marbodalbutiker. Hitta din närmaste butik här! Inspireras i vårt bildgalleri!


Planera ditt kök kostnadsfritt med våra kökspecialister!

Just nu kampanj på Väggfärg Kök. Spara - % På Online Shopping. Vattenbaserad akrylatfärg med extra god täckförmåga. Upptäck Beckers Färg för innervägg.


Ska du måla om eller tapetsera ditt kök ? Om du har ett kakelgolv i kall grå färg kan du komplettera med en varm väggfärg. Med vårt Inredningsverktyg så kan du testa att alla färger från vårt sortiment.


Välj yta mellan kök, vardagsrum och sovrum och applicera sedan.

Dags att måla om i köket ? Få tips, goda råd och all inspiration du behöver för en lyckad målning av kök hos Beckers Färg. Det finns en anledning till att vi till slut alltid samlas i köket. Det är hemmets hjärta, livets rum. Här slänger vi ihop vår vardagspasta och förhör barnen.


Stabile väggfärg med glans är en färg för dig som strävar efter en halvmatt yta som tål lätt rengöring. Färgen är därför ägnad för kök, badrum där.


Varför inte förändra och förnya hemmets mittpunkt? Alltid bra priser på Väggfärg hos Bygghemma. Här hittar du bilder på kök i helt olika stilar att inspireras av. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.


Nu 50%, 60% även 80% lägre pris! Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Stort utbud av trädgårdsprodukter. Se aktuella rabatt kampanjer här!


Köket har hos många blivit det nya vardagsrummet.

Här ska man bli inspirerad att laga mat utöver det vanliga, men också få tillfällen att äta i lugn och ro. Halvmatt: Väggar i kök och badrum som kan torkas av regelbundet.


Halvblank: Vanligt till trädörrar och träfönster. Blank: Snickerier och metall. Här är inspirerande kök som bevisar att färgen är lika tidlös som vacker i köket.


Vattenburen väggfärg som rekommenderas för användning på obehandlade, målade och tapetserade ytor inomhus. Låt det ta tid när du ska välja en ny väggfärg.


Och nöj dig för allt i världen inte med den lilla provkartan i måleributiken. Hur många köksskåp som än sätts upp i köket. Idag sätts ofta tapeter upp, eller så målas väggarna med helt vanlig väggfärg. Vi är en internationell färgexpert med mångårig erfarenhet.


Kök minst glans som funktion för rengöring av smuts, fett mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.