måndag 15 februari 2021

Värnamo bibliotek eböcker

Värnamo bibliotek eböcker

Med Nextory får du tillgång till de bästa titlarna i din mobil och surfplatta! Tusentals e-böcker och ljudböcker. Bokus - Köp böckerna billigare - Aktuella erbjudanden!


Alltid ett aktuellt urval av böcker - Köp dina böcker hos Akademibokhandeln! Du läser e-böcker på din dator. Biblioteket erbjuder filmtjänsten.


Stängt på Stads­ biblioteket och Bredaryds. Du kommer inte heller att kunna lyssna på dina e-böcker. Sök i katalogen genom att skriva sökord i sökfältet, till exempel ett ord ur titeln eller författarens namn. Zlatan förändrade våra läsvanor: ”Hela mediebudgeten försvann på en bok”.


Genom att klicka på någon av länkarna till höger kan du se dina lån, låna om, se dina reservationer, avgifter och kontaktuppgifter. Om du har lagt någon titel. Skicka e-post till Gislaveds. Värnamo Kommun är en kommun.


Nextory är Sveriges billigaste app för ljudböcker och e - böcker. Här är de bästa e -bokstjänsterna. Prova alla gratis utan bindningstid.


Värnamo bibliotek eböcker

Endast personal kan se e-böcker och e. Hur du lånar e-ljudböcker. Telefonnummer, personer, företag och platser. Här kan du läsa om hur du gör när du ska låna en e-ljudbok på biblioteket. Enklast är att ladda ner vår app för att lyssna på e. Med undantag för Amazon Kindle går bibliotekets e-böcker i regel att läsa i de läsplattor som finns att köpa.


De riskerar att hamna i ett digitalt utanförskap om vi inte gör något". Nya e-böcker - biografier. Du kan låna e-böcker dygnet runt.


Behöver du hjälp att ladda ner boken kan du boka handledning på biblioteket. För personal, studenter, patienter och anhöriga. E- biblioteket Visa undersidor till E- biblioteket. Har du ingen pinkod ordnar vi det nästa gång du besöker biblioteket.


Hit kan du komma och läsa referenslitteratur, låna böcker eller bara sitta en stund. I e- biblioteket kan du ladda ner e-böcker till din dator eller läsplatta, lyssna på e-ljudböcker. Topplista - e-böcker biografier. Hoppa till innehållet × Cookies: Denna webbplats.


Som låntagare på biblioteken i Gnosjö kommun har du tillgång till. Mogärdeskolans lucia besöker biblioteket, torsdag december kl 11. E-böcker och e-ljudböcker E-böcker och e-ljudböcker är böcker som du kan ladda. Det är gratis för dig att låna e-böcker men det kostar för biblioteket.


Anmäl dig på vår hemsida och hämta ut ditt kort på något av våra bibliotek. Ställningstaganden om utlåning av e-böcker på biblioteken (PDF, nytt fönster) Resultat av utvärdering. Tips på hur du hittar e-böcker.


Värnamo bibliotek eböcker

Du hittar bibliotekets e-böcker genom att söka på den titel eller författare du är intresserad av i sökfunktionen. Läs e-böcker i dator, läsplatta eller smarttelefon. Du behöver ett lånekort från Arcadas bibliotek, din personliga pinkod och ett gratis läsarprogram.


Från mediekatalogen kan du ladda ned e-böcker. E-postadressen publiceras inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.