tisdag 2 februari 2021

Värnamo bibliotek ljudböcker

Nextory är Sveriges billigaste app för ljudböcker och e-böcker. Här är de bästa ljudbokstjänsterna. Prova alla gratis utan bindningstid. Du kan lyssna strömmande och ladda ned för att lyssna off-line.


Du kan också lämna inköpsförslag om det är något du saknar på biblioteket. Sök i katalogen genom att skriva sökord i sökfältet, till exempel ett ord ur titeln eller författarens namn.


Lånar du e- ljudböcker eller e-böcker via biblioteket ? I så fall har du kanske stött på meddelandet att biblioteket har uppnått maximalt antal utlån för den. För personal, studenter, patienter och anhöriga.


Genom att klicka på någon av länkarna till vänster kan du se dina lån, låna om, se dina reservationer, avgifter och kontaktuppgifter. Hur du lånar e- ljudböcker. Här kan du läsa om hur du gör när du ska låna en e- ljudbok på biblioteket. Enklast är att ladda ner vår app för att lyssna på e. Mer information om stadsbibliotekets service och tjänster finns på biblioteken.


Nya ljudböcker : Nya böcker: Skaparbibblan. Naturfotografen Brutus Östling kommer till biblioteket för att prata om sitt arbete. Telefonnummer, personer, företag och platser.


Träffa värnamo kommuns digitaliseringsstrag, ställ frågor om e-handel, lär dig vad en e-tjänst är eller ta dela av bibliotekets. Vi träffas på Huskvarna nya bibliotek och pratar om. Värnamo Kommun är en kommun.


Nu kommer hon till Lagans bibliotek tisdagen december kl. Du måste kontakta ditt bibliotek för att välja inlogg och pinkod. Anmäl dig på vår hemsida och hämta ut ditt kort på något av våra bibliotek. Biblioteksida för utlåning av e-böcker och ljudböcker.


E-media: e-böcker och e- ljudböcker. Välkommen till barnens egna sidor. I e- biblioteket kan du ladda ner e-böcker till din dator eller läsplatta, lyssna på e- ljudböcker.


Du behöver ett lånekort från Arcadas bibliotek, din personliga pinkod och ett gratis läsarprogram. Hoppa till innehållet × Cookies: Denna webbplats. För att kunna låna e- ljudböcker från biblioteket behöver du ha ett bibliotekskort och en pinkod. Fredagen december öppnar Ljungby bibliotek kl.


E- ljudboken är strömmande och du kan lyssna på din mobil, surfplatta eller dator. Du kan använda appen Biblio om du vill ladda ner ljudböcker för att sedan.


Du loggar in på Biblio genom att leta fram Vetlanda bibliotek i listan över. Nu är du på det gemensamma digitala biblioteket för alla folkbibliotek i Västmanland. Hit kan du komma och läsa referenslitteratur, låna böcker eller bara sitta en stund.


Nu kan man ta del av ljudböcker, e-böcker och språkkurser utan att besöka biblioteket. E- biblioteket Visa undersidor till E- biblioteket. Tjänsten ger dig som låntagare kostnadsfri tillgång till e-böcker, ljudböcker. Sedan den juli gäller denna webbplats endast för biblioteken i Örebro kommun.


Har du ingen pinkod ordnar vi det nästa gång du besöker biblioteket. Inga fler dagar inom parentes. De ska inte förväxlas med ljudböcker som alla får låna och som kan köpas.


Du söker efter e- ljudböcker i vår bibliotekskatalog här på bibliotekets webbplats genom att skriva e- ljudbok i sökrutan. Barnavdelningen stänger 19.


Magasinet är öppet måndag, tisdag, torsdag, fredag 13.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.