torsdag 25 mars 2021

Vattendunk med kran 5 liter

Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - % På Online Shopping. Praktisk dunk med infälld kran och stor öppning för lättare rengöring. Leveranstid till arbetsdagar.


Vattendunk med stor påfyllnadsöppning och inbyggd vridbar. Hopvikbar vattendunk liter.

Klassisk vattendunk med utvändig mm-gänga. För att kunna slutföra din registrering kommer ett mail med en bekräftelselänk skickas till den e-postadress som du anger. Klicka på länken i mailet – så är.


Perfekt för att lagra dricksvatten hemma eller för att hämta vatten vid närmaste tappställe eller vattendrag. Finns som både 10- liters vattendunk och - liters. Varje gång du besöker OKQ8. En rejäl och praktisk vattendunk som passar utmärkt till camping eller.


För drickskvatten (håller livsmedelskvalitet). Rymlig och praktisk vattendunk på liter med stängbar pip och bärhandtag.

När dunken inte används så kan den vikas ihop för lättare förvaring. Ett användbart liter vattendunk som kan både bära vatten och lagra.


Vattenkran Style Nickel Nickelfärgad kran med vridbar arm och inbyggdelektrisk brytare. Finns även som - liters dunk och 25- liters dunk för längre resor. Praktisk plastdunk med infälld kran och stor öppning för enkel rengöring.


Snabb leverans – Tio butiker och webbshop – Bra priser. Täckställning NOA med utliggarrör ( ). Hopfällbar vattenbehållare. Komplett vattendunk med kapsyl. Hål Ø mm) Bredd 130mm Längd.


Volymkapacitet: liter Tillbehör. Visa fler tillbehör Dölj tillbehör. Kran kapsyl och ventil kr. Den är graderad upp till liter.


Kranen underlättar på till exempel campingen eller i sommarstugan. Plastkran passande till liters och liters dunk med mm gänga.


Detta är en hopfällbar vattendunk som rymmer liter och är tillverkad. Kan enkelt pressas ihop då den inte används.

Bränsledunk liter - med Autostop. Upp till års garanti på reservdelar av. Horisontell Vattentank L27cmxB15cmxH15cm. En hopfällbar vattendunk (Liter ) med tappkran och handtag.


En extra stabil och kraftig Plastdunk liter, ofärgad och UN-godkänd med volymskala. Click here to find similar products. Vertikal Vattentank L70cmxB17cmxH31cm.


Jula har en "Ihopvikbar vattendunk l. När vi vigde en helg åt Hetsprepping så kom vi hem med fyra dunkar av just denna typ. Jag har några - och 10- liters.


Att gå från noll liter vatten till 60l. Passar perfekt för campingen eller när du ska ut m. En större vattendunk för exempelvis längre resor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.