torsdag 4 mars 2021

Vattendunk med tappkran

Clas Ohlson Ta enkelt med dig fräscht vatten till. Förlängningsrör och kork för ersättning av tappkran. Klassisk vattendunk med utvändig mm-gänga. Prylar för friluftslivet, båten, cykeln och inomhusträningen hittar du hos Jula!


För att kunna slutföra din registrering kommer ett mail med en bekräftelselänk.

Donje är en praktisk dunk som har utrustats med både kran och stort lock. Tillverkad av slagtålig plast. Välkommen till oss på Jula! Söker du en hopfällbar vattendunk med tappkran samt handtag?


Vi på Criseq är experter och har ett brett utbud av vattendunkar. Hopfällbar vattendunk som rymmer liter. Den tar minimalt med plats och är försedd med en tappkran.

Perfekt för din krisberedskap. Vattendunk med kran "Aqua To Go" Smidiga vattendunkar i polyeten. Levereras komplett med tappkran. Välj den modell som passar ditt utrymme.


För drickskvatten (håller livsmedelskvalitet). Snabb leverans – Tio butiker och webbshop – Bra priser. Dunkarna kan även förses med en handpump. Lokala avvikelser i sortiment kan förekomma.


Vi reserverar oss för tryckfel, avgiftshöjningar från leverantör samt slutförsäljning. Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts.


Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. Denna hoptryckbara robusta vattendunk tar minimalt med plats, eftersom innehållet i kannan bestämmer volymen. Den är försedd med en tappkran.


Tar liten plats när den är hopfälld och väger bara 2g. WASSERKANISTER L MIT HAHN ROHR Ver.

En karaff med tappkran, i vilken du kan servera iskall dryck snyggt i sommar. Här hittar du glaskaraffer med tappkran som gör serveringen extra festlig! Kan användas både horisontellt och vertikalt.


Avtappningskran 71mm till liter vattendunk. En rejäl och praktisk vattendunk som passar utmärkt till camping eller båtlivet. Kran för palltank med kapsel. Dunken är livsmedelsgodkänd.


Tappkran med kapsyl mm. Idealiskt för att på ett enkelt och helt spillfritt sätt, tappa ur. Vi erbjuder leverans och upphämtning. Hyr enkelt och smidigt hos Norrorts Partyservice.


Den används som tappkran till vattendunkar samt till dunkar för kemikalier. Kollaps vattendunk "kollapsar" när den är ofylld vilket minimerar volymen avsevärt.


Hoppfällbar dryckesdunk med tappkran, rymmer liter. Praktiska plastkranar till olika ändamål, bra pris och fri frakt. Plastkranar för dunkar och fat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.