fredag 28 maj 2021

Verktygslåda aluminium

Köp utrustning till jobbet online. Kvalitet direkt från tillverkaren! För att kunna slutföra din registrering kommer ett mail med en bekräftelselänk skickas till den e-postadress som du anger. Klicka på länken i mailet – så är.


Verktygslåda i aluminium med lås och handtag. Vi vill att människor ska vilja fixa. Mått 760x320x2mm Tjocklek 1. Längd 7x Bredd 3x Höjd 2mm. Låses med nyckel (nycklar medföljer).


Handtag på båda kortsidorna. Kraftig och stabil, vattentålig verktygslåda i proffsutförande. Försedd med halkskydd av gummi i hörnen samt ett gediget, greppvänligt handtag av aluminium. Få ordning på dina verktyg med en verktygslåda från K-rauta.


Vi erbjuder praktiska och prisvärda verktygslådor från Stanley, Ironside och Keter. Den tillverkas i anodiserad aluminium. Vi har ett stort sortiment av praktisk verktygsförvaring som passar såväl.


Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt. Jämför Pris Och Köp Direkt Online! Låga priser, gratis frakt, snabb leverans. Ytterhölje av hållfast ABS material. Robust aluminium ram med skydd mot. TMT Malinen Oy är en av Finlands ledande leverantörer och tillverkare av fordonskomponenter. TMT är kompetent att förse kunderna med heltäckande servicepaket. Lastbilstillbehör av rostfritt och andra material, standard och kundanpassad. Hitta De Bästa Erbjudanden Online!


Verktygslåda aluminium

Spara - % På Online Shopping. Av grå slagtålig plast med två fack och aluminium handtag. Tayg verktygslåda Nr 6är tillverkad i en kraftig konstruktion av köldtålig polypropylen handtag.


Köp online eller ring oss för personlig service! Aluminiumboxar avsedda för bygg, industri etc. BT Triangellådan tillverkas i anodiserad aluminium och locket är av rostfri plåt. Fotsteg för BT- verktygslåda i polerad rostfri plåt.


Löstagbara sortimentsaskar i locket samt bärbar insatslåda. Finns för alla lådmodeller. Innehåller högkvalitiva verktyg, bland annat: 90T gold rachet drag, mejslar.


Du kan kontakta oss på e-post dygnet runt. Svar sker normalt inom timmar, under vardagar. Köp verktygslådor hos Würth. Vi har placerat cookies på din dator för att ge dig bästa.


Verktygslåda aluminium

Den stabila och lätta transport- och lagerlösningen med de markerade, blåa hörnen, dock som verktygslåda. Stabil multifunktionell låda av aluminium. Hydraulpump Parker VP1-130.


Verktygslåda aluminium

Ventiler Q3manuella 2x3.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.