onsdag 21 juni 2017

Lackering köksluckor bromma

Köksluckor och köksinredning. Direkt från fabrik, garanterar lägsta pris! Fantastiska Erbjudanden i Bromma.


Omlackering av köksluckor, möbler, måla dörrar, nya köksluckor, inget projekt är för svårt för oss. Lackering köksluckor Bromma - efter.

Vi är en lackeringsfirma i Stockholm som har specialiserat sig på lackering av köksluckor och lackering av dörrar. Våra köksluckor passar även till Ikea stommar. Välkommen till Järfälla Kök! Vi vänder oss både till privatpersoner som företag.


Att anlita oss för lackering av köksluckor i Stockholm är kostnadseffektivt och ger dig ett "nytt" kök, men till en mycket lägre kostnad. Swelack AB har lång erfarenhet av lackering och målning av.


Vi lackera köksluckor, dörrar och möbler.

Har du funktionsdugliga men gamla och tråkiga luckor idag? Kontakta oss för gratis hembesök! Kan man lackera om gamla handmålade köksluckor ? Ja, det går alldeles utmärkt! Underarbetet är a och o när det gäller all lackering, och görs detta på.


Läs om min köksrenovering. Jag valde sprutlackering av våra köksluckor. Behöver ni hjälp med lackering av köksluckor i Stockholm? Släng inte dina gamla saker, kom till oss istället!


Vi säljer måttanpassade köksluckor, lådor och köksinredning i hela Stockholm. Tillsammans med våra samarbetspartner kan vi hjälpa er ta fram en färdigprodukt från tillverkning till ytbehandling. Vi erbjuder er gärna rådgivning kring val. Att endast byta köksluckor är ett prisvärt alternativ för den som har en begränsad budget för sitt nya kök.


Det innebär att man behåller sin gamla. Ett exempel är högblanka köksluckor som behöver ett eller flera lager av klarlack för att få.


Oavsett om stommarna är 1 eller år gamla så anpassar vi luckor, lådfronter, passbitar, täcksidor och nya lådinsatser till dina stommar.

Professionell service med lång erfarenhet, professionellt utförda arbeten och service ut i fingerspetsarna arbetar vi för att skapa en så fulländad leverans för. Tullinge Lack lackerar köksluckor, fronter och dörrar, men även andra trämöbler.


Design, framtagning av ritningar och tillverkning sker i egna lokaler i Bromma. Det går att lackera på fler saker än man tror! Vi förnyar dina köksluckor ! Vi har givetvis F-skattsedel. Anlita oss när det gäller lackering av köksluckor och ert kök blir som nytt.


De levererade på utsatt tid och luckorna är mycket snygga. Det har varit lätt att få kontakt när jag.


Svenska Ugnslackering utför lackering av snickerier, mestadels för inomhusbruk, såsom köksluckor, dörrar och möbler. Utöver detta utförs en del specialjobb. Alla våra köksluckor i Stockholm tillverkas på beställning.


Därför passar de alla kök – och låter dig bestämma exakt hur de ska se ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.