tisdag 20 juni 2017

Massive bordplader

Se det store udvalg af bordplader i massiv eller laminat. Vælg mellem masser af materialer som birketræ, ask, bøg, douglas, eg, mahogni og mere! Billige Træbordplader i topkvalitet. Anvendelse til bordplader, vindueskarme, skriveborde med mere.


Forhandles direkte fra Keflico lager.

Ny bordplade til køkkenet eller bryggerset? Se vores udvalg af bordplader i høj kvalitet og lave priser. Kitchn har et stort udvalg af massive træbordplader der laves på præcist de mål du ønsker. Har du behov for det tilbyder vi opmåling og montering i hele DK.


Massiv bordplade i eg, x 2cm. Kvalitets bordplader i sten stål corian kerrock og marmor. En massiv træbordplade er med sin varme og praktiske egenskaber et oplagt valg til ethvert køkken.


Vi hjemtager massive bordplader på mål i mange forskellige træsorter.

Tjek vores lager af brugte bordplader på hjemmeside eller kig forbi vores butik på Amager. Der er terrassoplader, laminatbordplader, granitplader, marmorbordplader.


Billeder af bordplader kommer søndag. Denne usædvanlige bordplade er velegnet til brug bl. SCANDIWOOD massiv bordplade fyr Varenr. Bordplader Filtrér produkter Levering Postnr.


BILLIGE BORDPLADER TIL KØKKEN OG BAD! Egetræsforkant der matcher den massive træbordplade til højre. Online salg af billige bordplader. Vi har de bedste bordplader billigt til salg.


Hos HTH kan du finde et stort udvalg af bordplader til køkken, bryggers og bad i flere materialer i høj kvalitet til fornuftige priser. Alle bordplader kan kombineres med et udvalg af bordbensløsninger i træ, både som permanent påsat.


Køb billige bordplader i massivtræ i høj kvalitet til dit køkken. En bordplade i træ er et stilsikkert bud på, hvordan natur og køkkeninteriør kan gå op i en højere enhed.


Skandinavisk modernisme, når det er bedst. Utallige anvendelsesmuligheder som fx køkken, bad.

Flot bordplade i massiv træ. Den massive bordplade er oliebehandlet og det fremhæver træets dybde og struktur på flotteste vis. JKS bordplade leverer mm. Ved bordplader længere end meter.


Haveborde laves i specielle træsorter som egner sig til udendørs brug. Cumaru, Ipé, Teak, Bangkirai, Pau Roxo, Itauba mfl. Læs mere om disse træsorter her. Fremstilles efter mål og design.


MASSIVE MØBLER Viden om massiv træ. Før vi limer pladerne sammen, sorterer og oplægger vi stave til en hel bordplade, så. MA WOOD har siden starten af 90’erne leveret træ og halvfabrikata til den skandinaviske træ- og møbelindustri. Alt fabrikeres efter kundens ønske af.


Salg af ny massivtræ bordplade i fineste kvalitet. Besøg Dan-Outlet i dag og find et godt tilbud. Mange gode tilbud på trægulve, terrassebrædder i lange længder, bordplader i mange træsorter, hele programmet i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.