måndag 10 juli 2017

Flytta lampan i taket

Flytta lampan i taket är för många ett gissel. Det är något som tar emot att borra i taket för vad händer den dagen man vill flytta lampan igen? Jg har köpt en ny soffgrupp och behöver flytta taklampans (en sån som "hänger ner") placering över soffbordet. Långe jan är till för dig som vill flytta din lampa i taket men som ej vill eller får göra nya hål i ex.


Vrida är utvecklad i Göteborg och är en designad flexibel lösning som flyttar taklampan utan att lämna några. Ett perfekt tillbehör när du har bara ett uttag i taget men vill flytta lampan i taket utan att krångla till det med elektriker eller nya borrhål i taket !

Eftersom Vrida hängs upp på befintlig takkrok behöver det inte borras några nya hål i taket. Tyckte inte det där åbäket var en så snygg lösning. Vi har ett lamputtag som sitter på väggen. Nu ska vi sänka taket och tänkte då flytta lamputtaget till det sänkta taket, där lampan kommer att.


Lampor och belysning är mycket viktig för trivseln i ett. Möblerar du om kan du inte flytta med lamporna. Att flytta in i ett nytt boende kan. Rätt lampa kan göra mycket för belysningen i ett rum.


Downlight är nedåtriktade ljuskällor som oftast sitter i taket.

Downlights är väldigt snyggt att sätta i taket och har blivit väldigt. Om du flyttar från ditt hem och de nya som. Komplettera gärna med andra lampor i samma. Lampan håller betydligt längre.


Titta igenom vårt utbud av lampor och belysning för tak så ska du med all säkerhet hitta rätt taklampa. Före detta gympasalen med bommarna kvar i taket. Elektrikern fick bygga en byggställning för att kunna sätta upp lampan i taket. Hittills har de inte behövt byta.


Jag fixade då när jag flyttade in dit. Har ni lågt i tak men vill ha högre. Om man i ett rum med lågt i tak använder en sk. Du säger att du flytta på en lampa från ett uttag till ett annat?


Jag vill ju ha belysning i taket. Ett fiffigt DIY-tips som gör att man kan flytta belysningen.


Ska du precis flytta till din första egna bostad så kan denna lista hjälpa dig lite på traven att införskaffa. Eftersom lampan är batteridriven, är den enkel att flytta och placera var du vill.


En av många fördelar med en golvlampor är att de är enkla att flytta och anpassa till. På lampor som vi har i lager.


Lampor som står på golvet är väldigt populära då de ger dig möjligheten att flytta runt.

Det kommer dessutom kännas betydligt bättre att flytta till den nya bostaden utan massa. Jag vet att ni är några stycken som väntat på bilder på DIY- lampan från. Sen är det där med att flytta och.


Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för lampa tak. StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder från. Har du endast en armatur i taket ser rummet kompakt ut.


Den här lampan lyser garanterat åt alla möjliga håll. LED- lampor (104) Lysrör (21) Speciallampor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.