måndag 10 juli 2017

Järnbärardagen 2017

Järnbärardagen 2017

Där kommer att finnas utställningsbilar, dragracingbilar, radiostyrt och. Sidansvarig: Lisa GollwitzerLyckberg. I årets reportagefilm från Svenska Brassbandfestivalen i Värnamo bjuder vi som vanligt på lite glimtar från den roligaste helgen i brassbandsverige. Järnbärardagen arrangeras av Gnosjö kommun, Gnosjöandans näringsliv samt Gnosjö Lions Club.


I butiken har vi "Pang i ballongen-rabatt" -50%. Det är Lions i Gnosjö som arrangerar. Ett inslag var en liten tipspromenad med tre frågor. Hej och välkommen till Feel The Music med Cecilia AB!


Järnbärardagen 2017

Avdelningsstyrelsen JÄMSTÄLLDHET Jämställdhet handlar ytterst om allas lika värde. Utställningen på Gnosjö bibliotek visar ett urval målningar. På vår hemsida kan ni se kommande matcher, läsa om våra medlemmar och kolla in senaste nyheterna plus mycket mer. Välkommen till Gnosjö IF Damklubben.


En trevlig liten lokal löpartävling för både barn o vuxna. Redan när jag var liten kom jag på att det är mycket enklare att vara den som går än den som. Vi önskar alla våra kunder. För info: jag har nu frågat damlaget.


Järnbärardagen 2017

JÄRNBÄRARDAGEN HPG deltager Plats Utanför TEHÅS Kl 14. Hela tanken bakom det är att tävlingen kommer att vara under en marknad som heter.


The largest service organization in the world this being the Swedish chapter. Från vänster: Kenneth Lagerström, Frälsningsarmén, Hans Magnér, Sensus, Gunilla Randolfsson, Frälsningsarmén, Johan Tyrberg.


Göransson tar över ledningen i STCC Dahlgren eller Göransson? Bra bemötande till alla kunder - så nöjd med deras sortiment och service!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.