fredag 23 mars 2018

Antika lås och beslag

Försäljning, installation och service av lås , larm, tele- och elinstallatörer. Bekvämt kodlås till ytterdörren. Läs mer om Yale kodlås här! Köp Dörrhandtag, Fönsterhandtag och krokar i moderna och klassiska stilar.


SPECIALBESLAG AB är en oberoende detaljist av inredningsdetaljer som handtag, knoppar, dörrtrycken, möbelbeslag, lås, gångjärn och krokar.

Möbelbeslag som passar nya, gamla och renoverade möbler. Handtag, knoppar, nyckelskyltar och andra beslag ger möbeln ett nytt liv. Hos Beslagsbutiken hittar du ett brett utbud av handtag och knoppar i klassisk stil. Köp hos online hos Beslagsbutiken.


Vi har har lås för många olika typer av lösningar. Våra produkter lagerförs och distribueras från eget lager. Spara en massa pengar här! Kvalitet, tillgänglighet och innovation.

Byggnadsvårdsbutiken Västerås butiken med traditionella byggprodukter, färg och inredning Allt inom byggnadsvår isolering, lindrev, linsnöre, ullsnöre. Här hittar du vår produktkatalog online.


Du kan lista produkterna inom respektive kategori, se bilder av produkter och i förekommande fall även se. Fina, gamla beslag till antika och nya möbler. Letar du efter handtag, knoppar eller krokar för kök, badrum eller möbler?


Alltid fraktfritt och snabb leverans. Många av beslagen finns i olika material och färger. Knopp Fransk Lilja Metall Svart antik. Efter deras modeller gör vi nu beslag av.


Vi tillverkar dörrar, fönster och måttbyggda kök. Alla typer av beslag så som dörrhandtag, fönsterbeslag, krokar, hatthyllor och ventiler. Det vi inte kan om beslag är inte värt att veta.


Vi har ett brett sortiment med kompletta dörrhandtag både för innerdörr och ytterdörr i gammal (klassisk) stil fram till funkis i både mässing och förnicklat. Att antika handtag och beslag har ökat något kopiöst i popularitet de senaste åren råder det ingen som helst tvekan om.


Det är också orsaken till att vi idag. Sökningar relaterade till antika beslag.

Kammarlås För de som verkligen vill ha ett "gammalt" lås så är kammarlåset ett bra och vackert val. Trycken Till våra innerdörrar har. Formpressat draghandtag för låda och lucka. Vi vill att människor ska vilja fixa.


Vi marknadsför ett brett sortiment av beslag och interiörprodukter. Behöver du lås eller beslag till ditt nya hem? Vi på K-rauta erbjuder ett stort sortiment från kvalitetsvarumärken som Habo, Smedbo Assa och Cello. Söker du beslag, lås eller nycklar till dina nya.


Sollefteå Antik, Qwesarums Byggnadsvård och. Ett enkelt och prisvärt sätt att ge nytt liv åt hemmet är med vackra beslag och. Aluminium (18) Antik (7) Antik.


Fönster med dåliga lås och beslag är en lätt match för ett inbrottsproffs. Beslag antik mässing - BESLAG FÖR MÖBLER.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.