fredag 23 mars 2018

Fonus gravsten

Vi hjälper dig med rådgivning. Hos oss beställer du enkelt din gravsten, har du egna idéer - vi designar den. Få en kostnadsfri offert på en vacker gravsten. Personliga gravstenar efter önskemål.


Att välja gravsten och utsmyckningen på denna är inte alltid helt lätt eller självklart.

Vi har lång erfarenhet och kan hjälpa dig med råd och inspiration efter just dina önskemål. Fonus hjälper dig att arrangera en personlig begravning. Vårt huvudkontor finns på Gamla Rådstugugatan i Norrköping.


Det finns flera alternativ för gravvår gravplats och gravsten. Man kan också komma med egna önskemål om en annorlunda eller skötselfri gravplats.


Här finner du alla våra gravstenar - stående, liggande och hjärtformade i olika stenmaterial. Köp direkt i webshopen eller ring oss.

När du väljer gravsten så finns det mycket att fundera på. Det t ex finns många olika material, former och gravyr att välja bland.


Många vill ha en bestämd plats att gå till och då fyller gravsten en viktig funktion. Genom samarbete med både lokala och rikstäckande stenhuggerier har vi bra.


Nedan kan ni jämföra de olika ytbehandlingarna med varandra. Låt oss hjälpa er att föreviga era minnen med en vacker gravsten som blir precis så som ni tänkt er. Efterfrågan växer och om fem år kommer varannan av Fonus gravstenar att komma från Kina, tror Esbjörn Sundström.


Gravstenar av valfri modell med hög kvalitet. Välj bland våra över 1modeller, eller utforma en gravsten själv. Borgerliga begravningar Trenden är tydlig - det blir allt vanligare med borgerliga begravningar.


Din lokala begravningsbyrå hjälper dig med gravsten. De har ett stort utbud att välja från. Fonus Öst har funnits snart år i branschen. Fonus - företag, adresser, telefonnummer.


Eniro är den lokala sökmotorn. En smart genväg till det du behöver, i din närhet eller dit du ska.

Texten på en gravsten kan utföras på ett flertal olika sätt, som alla har sina för- och nackdelar. Beställningsverktyget - Läs mer här om hur det går till när du designar din egen gravsten hos oss på Vita Stenar. Kontakta oss så hjälper vi dig igång.


Rengörning och underhåll av gravstenar. Att regelbundet rengöra gravsten förebygger problem i längden. Liggande gravstenar kan ibland vara det som passar bäst.


Hitta all information du behöver här. På en del kyrkogårdar kan det också förekomma bestämmelser som föreskriver liggande gravstenar.


Alla stenar går att få i princip i vilken form man önskar. Priserna nedan gäller monterat och klart på gravplatsen. Har du fler frågor om begravningar, kontakta Fonus webbsupport. Våra erfarna begravningsrådgivare svarar på dina frågor på vardagar mellan kl 9-17.


I samarbete med GRF Gravvårdar levererar vi i hela Sverige. Stenar som med tiden kommit att utgöra en ovärderlig länk till historien.


Här nedan har vi samlat alla modeller av låga och breda gravstenar. Samtliga stenar kan fås i alla granitfärger. Smycka med en vacker gravsten.


Att ha grav att gå till kan vara en viktig del i sorgearbetet. Man får då en konkret plats gå till och man kan där stanna upp för.


Sveriges ledande tillverkare och leverantör av prisvärda gravstenar online. Beställ online eller hitta våra kontor i Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.