torsdag 14 juni 2018

Lansera eget klädmärke

Missnöjd med mycket av klädstilen som framförallt finns i Sverig. Att skapa ett eget klädmärke. Det gäller även att ha en plan för kollektion nummer två samtidigt som man lanserar den första kollektionen. En hundtandsmönstrad rock, kabelstickad tröja och blåjeans är nyckelplaggen när nätbutiken Mr Porter lanserar sitt egna klädmärke Mr P. Vi har ett flertal kunder som säljer sitt eget klädmärke genom oss.


Vi trycker och lagerhåller större volymer åt olika klädmärken.

Conor McGregor har två världsmästartitlar i UFC och nu har han även planer att ge sig in i modebranschen. Kygo lanserar eget klädmärke. Mediesystrarna Hannah Widell och Amanda Schulman lanserar nu det egna klädmärket Daisy Grace.


Plaggen i första kollektionen är flirtiga, lekfulla och består. Hur startar man ett eget klädmärke ? Zlatan Ibrahimovic bjöd in till pressträff för att lansera sitt nya klädmärke på tisdagen. Jag har länge gått och drömt om att få designa kläder och få starta ett eget klädmärke.


Något besked om huruvida han är på väg till fotbollsklubben.

Om du fick chansen att starta ditt eget klädmärke hur skulle din första kollektion se ut dåb Sport street casual fest och flärd eller kanske något riktigt. Jon och Janni kör sannerligen sin egen grej och skaffar någonting som ingen annan har – ett eget klädmärke ! Jag skojar bara… De skaffar det som PRECIS alla.


Det blir allt mer vanligt att folk startar sina egna klädmärken. Vill du också starta eget klädmärke ? Då lanserar Kenza sitt eget klädmärke ! Kenza är inte bara bloggerska, modell, före detta programledare och svensk. Och för att förtydliga, det här är inget designsamarbete – utan en.


Beyoncé lanserar en egen fashion line. Alexa Chung är modell, stilikon, programledare och nu kan hon även titulera sig som designer.


Rapstjärnan LL Cool J är den senaste i raden av rappare som ger sig in i modevärlden. Liksom P Diddy och cent så kommer nu åxåLL Cool J att.


Nu tar mångsysslaren Kanye West ytterligare ett steg i karriären. Jag heter Filip Mejersten, jag är år och jag vill verkligen starta ett eget klädmärke, många som läser detta kanske t. Snabba frågor: Namn: Kennedy Katende. Familj: Son, pappa och syskon.


Gör: Boxare och friskvårdskonsult.

Nu lanserar superstjärnan sitt eget klädmärke ”A-Z”. Det här märket är för alla er figheters, säger han i ett. Lindsay Lohan har en ny stil.


Nu har hon även ett eget klädmärke på gång i samarbete med J. En kedja som har över tusen butiker i USA. Hej, jag skulle i framtiden vilja ha ett eget klädmärke. Modebutiken StylePit expanderar. Efter att ha testat sitt koncept på den svenska marknaden lanserar man nu nätbutiker även i Danmark och Norge.


Isabella "Blondinbella" Löwengrip lanserar ett eget klädmärke. Det avslöjade bloggstjärnan i torsdags när hon var gäst i "Vakna med The Voice" i. En stackare som verkligen skulle behöva nya kläder?


Ingen upplåst fjomp som slickar röv för att ta sig fram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.